Op maat ontworpen advertenties

Ik ontwerp op maat gemaakte advertenties voor kranten, tabloids en magazines

Een advertentie op maat

Een actie, promotie of interview, alles is mogelijk. Ik help bedrijven met het ontwerpen van op maat gemaakte advertenties voor kranten, tabloids, magazines en meer.

Het belangrijkste van een advertentie is niet zo zeer hoe je het meeste kunt vertellen, maar juist dat je het meeste opvalt en het doel duidelijk is. Als bedrijf zijnde wil je dus dat naast een mooie advertentie ontwerp ook goed nagedacht wordt over het gehele concept van de advertentie. Zo vergroot je het bereik en de impact van op de lezer.

Tip: Verrijk je advertentie met een unieke QR-code die verwijst naar een specifieke link op je website. Zo kun je precies meten hoeveel mensen via de advertentie naar je website zijn gekomen. Een perfecte manier om je ROI te meten!

Elk soort formaat is mogelijk

Of het nu een hele pagina, een halve pagina of een hele specifieke maat advertentie is. Voor elk soort advertentie kan ik een passend op maat gemaakt ontwerp aanleveren.

In de meeste gevallen krijg je keuze uit verschillende ontwerpen. Zodra het ontwerp helemaal naar wens is krijg je een drukwerkklaar bestand die je naar je drukker/publisher kunt sturen. Wil je liever dat ik rechtstreeks dit regel zodat je minder belast wordt? Geen probleem, dan regel ik dat je publisher alle benodigde bestanden krijgt nadat je alles hebt goedgekeurd. 

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me