Met AI ben je sneller, slimmer en creatiever

In mijn werk gebruik ik AI als ondersteuning binnen mijn creativiteit en expertise. Het helpt mij om sneller teksten te bedenken, te schrijven en te optimaliseren voor o.a. leesbaarheid en zoekmachines, extra inspiratie te vinden, en bij codering te ondersteunen. Dit betekent dat ik veel meer tijd kan besteden aan creativiteit, kwaliteit, emotie en uniekheid van jouw project.

Hogere kwaliteit: Met AI kan ik de kleinste details perfectioneren, wat resulteert in een hogere kwaliteit van het eindproduct.
Creativiteit & inspiratie: AI helpt mij om razendsnel ideeën te genereren, wat mijn brainstormproces enorm verrijkt en inspireert.
Meer focus door snelheid: Door de snelle uitvoering van aanpassingen, kan ik me meer richten op het verder uitwerken en perfectioneren van concepten.

Skeptisch over de samenwerking tussen AI en designers

Als designer en programmeur was ik oorspronkelijk sceptisch over AI, bezorgd dat het de unieke menselijke touch en gevoel zou vervangen en vreesde ik dat het wellicht te veel taken van designers en programmeurs zou overnemen. Gelukkig merkte ik al snel een wereld vol positieve mogelijkheden. Nu gebruik ik al een tijdje AI-software om mijn creativiteit en diensten te versterken en aan te vullen en zeker niet om te vervangen.

Ik begeleid graag al mijn klanten door deze nieuwe wereld, waarbij ik de alle unieke voordelen van AI benut om hun visie tot leven te brengen op een manier die zowel menselijk als innovatief is. Artificial Intelligence biedt ongekende mogelijkheden, maar naar mijn mening ligt het echte geheim in de redactie en controle. Je wilt immers niet alles klakkeloos overnemen toch? De output van AI is enorm indrukwekkend, maar het vereist nog steeds een menselijke touch om de puntjes op de i te zetten. Alleen dan creëer je je de meest krachtige combinatie.

Waar gebruik ik AI voor?

AI gebruik tijdens het ontwerpen

Genereren van ondersteunend fotomateriaal voor o.a. drukwerk, website, blogs en social media
Het snel genereren van diverse icoontjes, symbolen en ondersteunende achtergrond visuals en watermerken
Het inspireren door alternatieve visuele ideeën te tonen op huidige designs, zoals kleur- en vormvariaties

AI gebruik tijdens de ontwikkeling

Teksten optimaliseren voor (SEO) voor maximale zoekmachine impact
Het snel genereren van alternatieve teksten en titels voor maximale keuze
Ondersteuning bij het coderen en programmeren van unieke en ingewikkelde scripten

AI gebruik voor algemeen gebruik

Ruwe aantekeningen / schetsen van een klant omzetten naar een eerste bruikbare versie. Ideaal als je niet helemaal zeker weet hoe het beste een tekst moet schrijven
Spraakberichten bij bijvoorbeeld vergaderingen omzetten naar tekst en omzetten naar bruikbare content zoals blogartikelen, webpagina's of social media artikelen
Ondersteuning bij het schrijven van teksten voor documenten zoals offertes, (marketing) strategien, handleidingen, juridische documenten en bijvoorbeeld contractencontracten.
"Frank is toegankelijk, bereid mee te denken en zijn verhaal is duidelijk."Frank heeft mij uitstekend voorzien van informatie en meegedacht met de verschillende fases rondom de digitale aspecten van mijn bedrijf: van het ontwerpen van het bedrijfslogo tot het vormgeven van de website en alles wat daarbij komt kijken. Het resultaat mag er zijn: een heldere en uitnodigende website die weergeeft wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen! Frank is toegankelijk, bereid mee te denken en zijn verhaal is duidelijk. Ik raad anderen Timeless Design dan ook zeker aan. Daphne Berns, Autfit

Benieuwd welke voordelen er in AI zijn voor jouw project?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me