Belettering voor auto's, bedrijfsbussen en/of ramen

Ik ontwerp op maat gemaakte ontwerpen voor de belettering van auto's, bedrijfsbussen en ramen.

Ontwerp van autobelettering

Ik ontwerp belettering voor vrijwel elk soort en merk bedrijfsauto's. Hierbij kun je kiezen voor een simpel ontwerp, zoals de plaatsing van je logo en contactgegevens, maar je kunt ook kiezen om het wat uitgebreider op te pakken door bijvoorbeeld huisstijl elementen te verwerken zoals kleuren, visuals of een grote afbeelding.

In de meeste gevallen kun je kiezen voor een commerciële boodschap zodat je naast je standaard 'exposure' ook wellicht een vorm van interactie kan krijgen door ze bijvoorbeeld naar de website leiden; 'Ga naar onze website voor een gratis service-scan'. Zo kun je net iets extra's halen uit de belettering van je bedrijfsauto's.

Tip: Heb je ruimte voor een QR-code op je auto? Zorg dan dat deze een unieke landingspagina opent op je website zodat je kunt meten hoeveel mensen via je belettering op je website komen.

Wat heeft impact op het ontwerp van de belettering?

Als je kiest voor belettering is het handig dat je het volledige plaatje goed in beeld hebt. Je hebt namelijk 2 kosten. De kosten voor het ontwerp, maar ook de kosten voor de beletteraar die het ontwerp op de auto plakt. Hoe spectaculairder het ontwerp des te meer tijd de beletteraar vaak nodig heeft.

Indien je een vast budget in gedachten hebt moet je dus rekening houden dat de tijd van de beletteraar in principe een directe impact heeft op de tijd die ik in het ontwerp kan stoppen.

Alternatief: Wil je liever niet permanent je auto beletteren maar toch reclame maken voor je bedrijf? Kies dan voor een magneetsticker. Deze kun je op je auto plakken en eraf halen wanneer jij het wilt.

Belangrijke stap voordat ik begin

Het meest voordelig is als ik direct kan beginnen met ontwerpen in een lijntekening / schaaltekening van de auto en/of bus. De beletteraar heeft deze nodig om te kunnen beletteren. Zonder deze maattekening kan hij niet eigenlijk niet verder. Als ik het ontwerp direct in deze tekening verwerk heb je goed beeld van het design en er kan gelijk beletterd worden. 

In principe kan ik ook, indien je een snelle preview wilt over de mogelijkheden van de autobelettering, photoshop gebruiken. Je levert dan  foto's aan van je auto (zijkant / voorkant etc) en ik photoshop het ontwerp erin. Dit ontwerp kan helaas dan niet gebruikt worden door de beletteraar, maar je hebt wel veel sneller een goed beeld hoe de belettering eruit komt te zien.

Ontwerp van raambelettering

Het beletteren van ramen is vaak een goedkope en effectieve manier van reclame maken.

Zo kun je uiteraard je bedrijfslogo erop plaatsen, maar ook eventueel de openingstijden en contactinformatie of zelfs een mooi en uniek design zodat het pand aansluit op de gehele huisstijl van je bedrijf.

Ik help bedrijven bij het ontwerp van deze belettering en zorg dat het ontwerp gebruikt kan worden door de beletteraar.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me