U bevindt zich hier: Home » Blog
Wat is een QR code en hoe werkt een QR code?  Onderwerp:

Populair: Wat is een QR code en hoe werkt een QR code?

Geplaatst op 03-05-2014 De QR code bestaat al sinds 1994 maar is pas sinds een paar jaar erg populair op flyers, posters en ander drukwerk. Echter is het voor veel mensen nog niet helemaal duidelijk wat een QR code is, wat je met een QR code kunt en hoe je hier goed gebruik van kan maken. In deze blogpost wordt er antwoord gegeven op al deze vragen.

Lees dit Artikel
Mag ik afbeeldingen van Google gebruiken op mijn website?  Onderwerp:

Populair: Mag ik afbeeldingen van Google gebruiken op mijn website?

Geplaatst op 29-01-2016
Wil je foto’s of afbeeldingen gebruiken voor uw website, blog of projecten? Dan kun je niet zomaar een foto van Google, Pinterest of een andere site gebruiken. Er is een grote kans dat op deze afbeeldingen auteursrecht rust. In deze blog hebben we het over de gevaren van auteursrecht, sancties/claims die je kunt ontvangen indien je onrechtmatig gebruik maakt van deze afbeeldingen en welke stappen je kunt nemen om te zorgen dat je nooit risico loopt.
Lees dit Artikel
Stage 2019: Rochelle Heijltjes / Media-/Applicatieontwikkelaar  Onderwerp:

Stage 2019: Rochelle Heijltjes / Media-/Applicatieontwikkelaar

Geplaatst op 08-02-2019 Hallo! Mijn naam is Rochelle Heijltjes, Ik ben 19 jaar oud en ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Media-/Applicatieontwikkelaar aan het Graafschap College te Doetinchem. Sinds maandag 4 februari loop ik mijn eindstage bij Timeless Design. Tijdens deze stage wil ik mij vooral gaan richten op het front-end van web ontwikkeling en het designen.
Lees dit Artikel
Stage 2019: Ticho Geerlings  / Mediavormgeving  Onderwerp:

Stage 2019: Ticho Geerlings / Mediavormgeving

Geplaatst op 08-02-2019 Hallo, mijn naam is Ticho Geerlings en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding Mediavormgeving op het Astrum College. Ik zit momenteel in het 2E leerjaar. Dit word mijn eerste stage, en de stage ga ik dus volgen bij Timeless Design.
Lees dit Artikel
Stage 2018: Danny Eiweleit / Applicatie en mediaontwikkelaar  Onderwerp:

Stage 2018: Danny Eiweleit / Applicatie en mediaontwikkelaar

Geplaatst op 01-09-2018 Hallo, Mijn naam is Danny Eiweleit en ik ben 22 jaar oud. Ik volg de opleiding Applicatie en mediaontwikkelaar op het Graafschap College en zit nu in het tweede leerjaar. Deze stage (van 28 augustus t/m 2 februari) word mijn eerste binnen deze opleiding en die ga ik volgen bij Timeless Design. Tot dusver heb ik een basiskennis over HTML en CSS, PHP en over een paar Adobe programma’s binnen de Cloud. Lees dit Artikel
Stage 2018: Chris Bosch / Mediavormgever Art & Design  Onderwerp:

Stage 2018: Chris Bosch / Mediavormgever Art & Design

Geplaatst op 22-02-2018 Hallo! Mijn naam is Chris Bosch, ik ben 18 jaar oud en ik volg momenteel de opleiding Mediavormgever Art & Design op het RijnIJssel te Arnhem. Dit is mijn tweede leerjaar en dus ook mijn eerste stage. De periode is van februari tot en met juli.

Wat mij aanspreekt in het vak is dat je visuele beelden kan creëren die elk voor een ander doel worden gebruikt, denk aan een poster, logo of webdesign. Elk streepje, kleur en lettertype heeft invloed op het ontwerp en door hiermee te spelen krijg je dus steeds een ander beeld. Dit maakt het voor mij interessant. Lees dit Artikel
Stage 2017: Sybren Giesbers / Mediavormgeving  Onderwerp:

Stage 2017: Sybren Giesbers / Mediavormgeving

Geplaatst op 11-09-2017 Hallo, mijn naam is Sybren Giesbers, ik ben 19 jaar oud en volg de opleiding Mediavormgeving aan het Astrum College in Velp. Dit is de stage voor mijn 4e jaar dit is het jaar dat ik moet afstuderen.

Mijn stage periode is begonnen op dinsdag 5 september 2017 bij Timeless Design. Het mooiste aan het vak vind ik dat je iets kunt creëren dat er nog niet is. En al je creativiteit en je gedachtes erin kunt stoppen. Lees dit Artikel
Stage 2017: Romée Wandel / Mediavormgeving  Onderwerp:

Stage 2017: Romée Wandel / Mediavormgeving

Geplaatst op 11-09-2017 Hoi! Mijn naam is Romée Wandel, ik ben 18 jaar oud en volg de opleiding Media & Vormgeving op het Astrum College in Velp. Momenteel zit ik in mijn 4e en laatste jaar. Dit is mijn laatste stageperiode voordat ik de examens in ga! Lees dit Artikel
Stage 2017: Demi Jansen / Art & Design  Onderwerp:

Stage 2017: Demi Jansen / Art & Design

Geplaatst op 16-02-2017 Hallo, Mijn naam is Demi Jansen, ik ben 17 jaar oud en volg de opleiding Art & Design op het Rijn IJssel in Arnhem en ik zit momenteel in het 2e jaar.

Vanaf maandag 13 februari ben ik begonnen met mijn eerste stage bij Timeless Design. Tijdens mijn stage wil ik me gaan richten op het ontwikkelen van grafisch gebied. Zelf vind ik het werken met de programma’s: Illustrator, Indesign en Photoshop het leukste van mijn opleiding en ik wil ik mezelf hier graag in verbeteren! Lees dit Artikel
Stage 2017: Stein Milder / Applicatieontwikkelaar  Onderwerp:

Stage 2017: Stein Milder / Applicatieontwikkelaar

Geplaatst op 08-02-2017 Hoi! Mijn naam is Stein Milder, ik ben 18 jaar oud en volg de opleiding Applicatieontwikkelaar aan het Graafschap College in Doetinchem. Momenteel zit ik in mijn 2e leerjaar.

Vanaf maandag 6 februari loop ik mijn eerste stage bij Timeless Design. Tijdens deze stage wil ik mij vooral gaan richten op het front-end gedeelte van webontwikkeling. Zelf vind ik het ontwikkelen van een website het leukst en meeste interessant van mijn huidige opleiding, hier ben ik van kleins af aan ook al mee bezig. Lees dit Artikel
Einde van stageperiode 2016-2017: Roel Joling / Mediavormgeving  Onderwerp:

Einde van stageperiode 2016-2017: Roel Joling / Mediavormgeving

Geplaatst op 04-02-2017 Hallo, ik ben Roel joling, ik ben 17 jaar en doe de opleiding Media Vormgeving op het Graafschap college en ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding. Ik loop sinds 22 Augustus stage bij Timeless Design. Tijdens mijn stage zal ik vooral ondersteuning bieden in het photoshoppen van afbeeldingen en zal ik betrokken zijn bij het ontwerpproces van huisstijlen (logo’s, visitekaartjes, folders etc.) en online media. Lees dit Artikel
Einde van stageperiode 2016-2017: Kim Hoogeboom  Onderwerp:

Einde van stageperiode 2016-2017: Kim Hoogeboom

Geplaatst op 04-02-2017 Het is al weer het einde van mijn stage periode dus tijd om even te vertellen hoe het ging. Het was erg gezellig en ik heb er veel geleerd.

In dit blogartikel schrijf ik kort over mijn stage, mijn werkzaamheden, mijn doelen en wat ik vond van de stageplek bij Timeless Design.
Lees dit Artikel
Hoe kan een fictief verhaal helpen bij het schrijven van een blog?  Onderwerp:

Hoe kan een fictief verhaal helpen bij het schrijven van een blog?

Geplaatst op 04-01-2017
Je wilt een boek, een blog of een artikel of schrijven, je hebt een papier voor je en eigenlijk al een verhaal in je hoofd. Maar als je het eenmaal wilt opschrijven, weet je ineens niet meer hoe je dat moet doen. Het verhaal word niet logisch of je krijgt gewoon helemaal niks op papier.
Lees dit Artikel
Geen inspiratie? Hoe kom je af van je creative block?  Onderwerp:

Geen inspiratie? Hoe kom je af van je creative block?

Geplaatst op 22-11-2016 We Hebben allemaal wel eens gehad dat je inspiratie de deur uit loopt zonder iets te zeggen. Misschien moet hij gewoon een blokje om? of is hij toch van plan om een wereld reis te maken?

Als je iets creatiefs doet voor je beroep of gewoon als hobby dan zal je vroeg of laat wel een “creative block” / “writers block” / “artist block” tegenkomen.
Lees dit Artikel
Hoe erg zijn spelfouten in gedrukte reclame en op websites?  Onderwerp:

Hoe erg zijn spelfouten in gedrukte reclame en op websites?

Geplaatst op 26-09-2016 Iedereen kent het wel. Je hebt een stukje tekst geschreven en voor een flyer, folder, website of advertentie. Je denkt dat er niks mis mee is maar als iemand anders het leest blijkt ineens een spelfout in te zitten! Stom foutje, dat kan gebeuren denk je. Maar is het wel onschuldig voor de lezer, of niet? Hoe vaak komen spellingsfouten eigenlijk voor en kan een spelfout impact hebben op mijn zoekresultaten in google?

In dit blogartikel gaan we in op de vraag 'Hoe erg zijn spelfouten in gedrukte reclame en op websites?' Lees dit Artikel
Stage 2016: Kim Hoogeboom / Mediavormgeving  Onderwerp:

Stage 2016: Kim Hoogeboom / Mediavormgeving

Geplaatst op 22-09-2016 Hallo mijn naam is Kim Hoogeboom. Ik ben 19 en volg de opleiding media vormgever bij Rijnijssel in het vierde jaar. Vanaf 5 september loop ik hier al stage en na dit is het alleen nog maar examens en dan ben ik klaar met de opleiding. Tijdens de stage zal ik helpen met grafische opdrachten te maken, zoals logo's, visitekaartjes en huisstijlen. Lees dit Artikel
Wat is clickbait en is clickbait gevaarlijk?  Onderwerp:

Wat is clickbait en is clickbait gevaarlijk?

Geplaatst op 20-09-2015
Clickbait is een link naar een artikel of pagina op het internet dat een titel of afbeelding heeft die opvallend is, nieuwsgierigheid opwekten en dusdanig overdreven en over gedramatiseerd is zodat er zoveel mogelijk mensen op zullen klikken.
Lees dit Artikel
Hoe kan ik WhatsApp zakelijk inzetten?  Onderwerp:

Hoe kan ik WhatsApp zakelijk inzetten?

Geplaatst op 02-09-2015
WhatsApp heeft in Nederland maar liefst 9,8 miljoen gebruikers en per dag worden er 42 miljard berichten gestuurd en het heeft het sms’en bijna vervangen, maar nu is de vraag welke mogelijkheden het voor jou bedrijf kan hebben.

Het feit dat WhatsApp erg populair is bij mensen van alle leeftijden is wel duidelijk, maar het makkelijke aan WhatsApp is dat het gratis is en je er niet veel voor nodig hebt: 1 smartphone, 1 simkaart en connectie met het internet. Als u er over nadenk om WhatsApp voor uw bedrijf te gebruiken zijn er een paar belangrijke punten waar u rekening mee moet houden.
Lees dit Artikel
Stage 2016: Roel Joling / Mediavormgeving  Onderwerp:

Stage 2016: Roel Joling / Mediavormgeving

Geplaatst op 26-08-2016 Hallo, ik ben Roel joling, ik ben 17 jaar en doe de opleiding Media Vormgeving op het Graafschap college en ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding. Ik loop sinds 22 Augustus stage bij Timeless Design. Tijdens mijn stage zal ik vooral ondersteuning bieden in het photoshoppen van afbeeldingen en zal ik betrokken zijn bij het ontwerpproces van huisstijlen (logo’s, visitekaartjes, folders etc.) en online media. Lees dit Artikel
Stage 2016: Joyce Matser / Mediavormgeving  Onderwerp:

Stage 2016: Joyce Matser / Mediavormgeving

Geplaatst op 15-02-2016 Hallo, ik ben Joyce Matser, 18 jaar en ik volg de opleiding mediavormgever op het ROC A12 en ik zit in het 2e leerjaar van mijn opleiding. Vanaf 15 februari is mijn eerste stage begonnen en deze stage loop ik bij Timeless Design. Tijdens mijn stage zal ik voornamelijk ondersteuning bieden in de vormgeving van drukwerk en social media.
Lees dit Artikel
Stage 2016: Jimmy Brinkhuis / Webdeveloper  Onderwerp:

Stage 2016: Jimmy Brinkhuis / Webdeveloper

Geplaatst op 06-02-2016 Hallo, mijn naam is Jimmy Brinkhuis en ben 19 jaar oud. Ik zit nu in het tweede leerjaar van de opleiding Webdeveloper aan het Graafschap College. Het is mij eerste week stage bij Timeless design en heb als een paar dingen geleerd.
Lees dit Artikel
Einde van de stage 2015-2016: Lars Verhoeven / Eva de Heer  Onderwerp:

Einde van de stage 2015-2016: Lars Verhoeven / Eva de Heer

Geplaatst op 28-01-2016
De stage van Lars en Eva zit er bijna op, maar voordat ze gaan hebben ze dit filmpje gemaakt over hun ervaringen en wat ze hebben geleerd bij Timeless Design en geven ze tips voor de volgende stagiaires. Eva en Lars, bedankt voor jullie inzet!
Lees dit Artikel
Je eigen videos bewerken met de Youtube Video Editor  Onderwerp:

Je eigen videos bewerken met de Youtube Video Editor

Geplaatst op 22-01-2016
In deze tijd is video eigenlijk niet meer weg te denken. Het wordt niet alleen gebruikt voor reclame, nee video’s maken is een “full time job” geworden. Het belangrijkste medium hiervoor is Youtube. “Youtubers” uploaden hier video’s om zo hun publiek te bereiken.

Maar wat velen toch nog niet weten is dat je met Youtube ook video’s kan bewerken en zelfs helemaal maken. Met de Youtube video editor kun je gemakkelijk videobeelden knippen en plakken, videofragmenten en audio korter maken, foto's toevoegen en muziek en geluiden toevoegen. . In deze blog zie je een stap voor stap beschrijving hoe je gemakkelijk een video kan maken in Youtube.
Lees dit Artikel
Wat is Tumblr en hoe kan ik Tumblr zakelijk inzetten?  Onderwerp:

Wat is Tumblr en hoe kan ik Tumblr zakelijk inzetten?

Geplaatst op 21-12-2015
Tumblr (gesproken: tumbler) is in 2007 opgericht door David Karp met het doel om een vrije en leuke blogsite te worden. Karp vond dat er destijds te weinig “blogging platforms” waren waar je echt je zelf en je eigen persoonlijkheid kon uiten. De blogsites, zoals Wordpress en Typepad, waren te moeilijk voor de dagelijkse gebruiker. De interface is erg makkelijk te gebruiken en je hoeft geen kennis te hebben van HTML of CSS, al kan de gevorderde gebruiker het wel gebruiken om zijn/haar blog aan te passen.
Lees dit Artikel
Wat is Pinterest en hoe kan ik Pinterest zakelijk inzetten?  Onderwerp:

Wat is Pinterest en hoe kan ik Pinterest zakelijk inzetten?

Geplaatst op 25-11-2015
Pinterest is een van de snelst groeiende social media, echt bewezen heeft het zich nog niet. Voor sommige ondernemers is het wel degelijk erg nuttig. Pinterest is een online prikbord waarop gebruikers interessante informatie door middel van afbeeldingen er op kunnen zetten, en dit delen met de online wereld.
Lees dit Artikel
Adobe Photoshop Fix, de nieuwe photoshop app van Adobe  Onderwerp:

Adobe Photoshop Fix, de nieuwe gratis photoshop app van Adobe

Geplaatst op 09-10-2015
Photoshop Fix is de nieuwste foto bewerkingsapp van Adobe. De app is gratis en tot nu toe alleen verkrijgbaar voor de IPhone en IPad, let u wel op dat deze alleen verkrijgbaar is voor iOS 8 of hoger. De app kunt u gebruiken in 4 verschillende talen: Engels, Duits, Frans en Japans. Dit is de derde Photoshop app van Adobe.
Lees dit Artikel
Wat is instagram en hoe kan ik instagram zakelijk inzetten?  Onderwerp:

Wat is instagram en hoe kan ik instagram zakelijk inzetten?

Geplaatst op 09-10-2015
Is het handig om Instagram zakelijk te kunnen gebruiken voor uw bedrijf? In deze blog vindt u handige tips en om het voor uw bedrijf een succes te maken. Ook wordt er verteld hoe U gebruik kunt maken van Instagram, welke andere bedrijven er gebruik van maken, waarom het interessant is en welke handige tools er zijn.
Lees dit Artikel
Geïnspireerd door Nike advertenties  Onderwerp:

Geïnspireerd door Nike advertenties

Geplaatst op 17-09-2015 Als student Mediavormgeving raak ik dagelijks geïnspireerd door alles wat met vormgeving te maken heeft. Een van de meest inspiratievolle commercials komen uit sportwereld. Laat mijn blog nou eens net gaan over de commercials van Nike.
Lees dit Artikel
De evolutie van ontwerpstijlen van posters  Onderwerp:

De evolutie van ontwerpstijlen van posters

Geplaatst op 10-09-2015 Posters zijn er in allerlei verschillende soorten en maten en worden voor veel doeleinden gebruikt. Maar hoe zijn deze nou ontstaan en hoe werden ze gemaakt? In deze blog wordt op verschillende punten dieper ingegaan. Het ontstaan en de verschillende ontwerpstijlen en de evolutie van festival posters.
Lees dit Artikel
Stage 2015: Eva de Heer / Art & Design  Onderwerp:

Stage 2015: Eva de Heer / Art & Design

Geplaatst op 04-09-2015 Hallo ik ben Eva de Heer, 20 jaar oud, en loop sinds 31 augustus 2015 tot 5 februari 2016 stage bij Timeless Design. Ik zit in het 4e jaar van de opleiding Art & Design op het Rijn IJssel in Arnhem. Na deze stage moet ik alleen nog mijn eind examen project maken en dan studeer ik af.
Lees dit Artikel
Stage 2015: Lars Verhoeven / Mediavormgever  Onderwerp:

Stage 2015: Lars Verhoeven / Mediavormgever

Geplaatst op 04-09-2015 Hallo, mijn naam is Lars Verhoeven en ik ben 21 jaar oud. Ik volg de studie Mediavormgever aan het Graafschap College en zit nu in het tweede leerjaar. Ik loop nu een week stage bij Timeless design en heb het erg naar mijn zin. In mijn eerste week heb ik al een aantal dingen geleerd. Zo ben ik bezig geweest met het ontwerpen van logo’s. In deze week ben ik al meer te weten gekomen wat er allemaal bij komt kijken dan in het hele eerste jaar op school.
Lees dit Artikel
Timeless Design werkt vanuit een nieuwe locatie: Beek  Onderwerp:

Timeless Design werkt vanuit een nieuwe locatie: Beek

Geplaatst op 01-08-2015 Sinds 1 augustus 2015 is Timeless Design werkzaam vanuit een nieuwe locatie: Didamseweg 25c, 7037DJ in Loerbeek Gem. Montferland. Begin dit jaar kwam de optie vrij om kantoortruimte te huren op een afdeling die op dit moment gehuurd wordt door een internetbedrijf waar wij al jaren mee samenwerken. In plaats dat wij concurrenten zijn geworden hebben we ervoor gekozen elkaar te versterken en te focussen om een goede samenwerking.
Lees dit Artikel
Hoe kan ik een FaceBook recensie verwijderen?<  Onderwerp:

Hoe kan ik een FaceBook recensie verwijderen?

Geplaatst op 13-06-2015 Vele bedrijven hebben dezelfde situatie meegemaakt. Op de zakelijke Facebook pagina van het bedrijf staat een negatieve recensie. In de meeste gevallen willen de bedrijven deze negatieve recensie zo snel mogelijk van de Facebook pagina verwijderen omdat elke bezoeker dit kan zien, maar hoe verwijder je de negatieve recensie van de Facebook pagina en welke opties biedt Facebook hiervoor aan? In deze post gaan we op deze probleemsituatie in. Lees dit Artikel
Cookiewet & Google Analytics Update Maart 2015  Onderwerp:

Cookiewet & Google Analytics Update Maart 2015

Geplaatst op 12-03-2015 De cookiewet is in Nederland sinds 6 juni 2012 officieel van kracht en tot nu is er veel verwarring geweest over het gebruik van Google Analytics. Timeless Design heeft u sinds de lancering en bij elke wijzigingen van de cookiewet op de hoogte gehouden over het gebruik van Google Analytics en zal nu opnieuw doen.

Vanaf 11 maart 2015 gelden officieel nieuwe regels. Deze regels geven websites toestemming Google Analytics te gebruiken zonder toestemming van de bezoeker, maar wel onder enkele voorwaarden. Lees dit Artikel
Wat is Responsive Design en hoe werkt Responsive Design?  Onderwerp:

Wat is Responsive Design en hoe werkt Responsive Design?

Geplaatst op 01-09-2014 Responsive Design is een websitetechniek die bij uitstek de beste techniek is om uw website geschikt te maken voor alle soorten pc-resoluties, tablets en smartphones. Al hoewel deze term veel gebruikt wordt is het niet voor iedereen duidelijk hoe deze techniek precies werkt en welke werkzaamheden er bij komen kijken.

In dit blogartikel zal ik responsive design in gemakkelijke en duidelijke taal uitleggen zodat ook lezers met weinig technische kennis van website technieken de werking van responsive design zullen begrijpen.

Lees dit Artikel
Vintage Coca Cola Advertising  Onderwerp:

Vintage Coca Cola Advertising

Geplaatst op 263-07-2014 Als een ontwerper word ik graag geinspireerd door alle dingen om mij heen. Zelf vind ik het erg leerzaam en leuk te kijken naar alle soorten advertising van grote merken, zowel van vroeger als die van nu. Coca Cola bestaat al bijna 130 jaar en heeft in deze jaren een flinke impact gehad op de visualisatie van productreclame.

In deze blogpost heb ik een mooi overzicht gemaakt van verschillende vintage reclameposters / advertising van Coca Cola vanaf het jaar 1900.

Lees dit Artikel
Cookiewet & Google Analytics Update april 2014  Onderwerp:

Cookiewet & Google Analytics Update april 2014

Geplaatst op 10-04-2014 De Cookiewet is in Nederland sinds 6 juni 2012 officieel van kracht en ondertussen is er al het één en ander veranderd, maar wat heeft dit voor impact op het gebruik van Google Analytics? Mag Google Analytics nu anno 2014 wel of niet gebruikt worden zonder toestemming?

Er is uiteindelijke eind 2013 door de Minister van Economische Zaken ervoor gekozen om een versoepeling van de cookiewet door te voeren, maar wat is de impact hiervan op het gebruik van Google Analytics?

Lees dit Artikel
Stage lopen bij Timeless Design  Onderwerp:

Stage lopen bij Timeless Design

Geplaatst op 01-03-2013 Vanaf februari 2014 is Timeless Design een officieel erkend leerbedrijf en beschikbaar voor stagaires die studeren in Vormgeving, Webdesign, Webdevelopment en Media. Sophie Zweers is onze eerste stagaire en zal zich hierbij introduceren.

Lees dit Artikel
Timeless Design is verhuisd!  Onderwerp:

Timeless Design is verhuisd!

Geplaatst op 25-11-2013 Vanaf 25 november 2013 kunt u ons bereiken op een nieuw adres. Wij werken nu vanaf onze nieuwe locatie: Annie M.G. Schmidtstraat 16, 6921 TP in Duiven. Vanaf deze locatie zijn wij centraler en dus beter bereikbaar.

Lees dit Artikel
Wat voor soort logo past bij u?  Onderwerp:

Wat voor soort logo past bij u?

Geplaatst op 20-10-2013 Geen enkel groot bedrijf heeft kans impact te maken op de markt zonder een logo. Denk maar eens aan McDonald's. Waarschijnlijk denkt u gelijk aan de gouden 'M', bij Nike denkt u waarschijnlijk aan een speelse vink (Swoosh) en bij Shell denkt u wellicht aan de rood/gele schelp. Deze logo's zijn zo sterk, dat ik u slechts het symbool hoeft te laten zien en u weet welk bedrijf ik bedoel.

In dit artikel krijgt u informatie over welk soort logo u kunt gebruiken voor uw organisatie.

Lees dit Artikel
Cookiewet en Google Analytics Update December 2012  Onderwerp:

Moet ik volgens de cookiewet toestemming vragen als ik Google Analytics wil gebruiken?

Geplaatst op 11-05-2013 Vanaf december 2012 stelt minister Kamp dat analytische cookies niet per se onder de telecomwet vallen die vereist dat gebruikers toestemming moeten geven voor het ontvangen van cookies, maar betekent dit dat Google Analytics nu zonder toestemming gebruikt mag worden?

Lees dit Artikel
Hulpprogramma voor de juiste zoekmachine indexatie  Onderwerp:

Hulpprogramma voor de juiste zoekmachine indexatie

Geplaatst op 27-04-2013 Vaak ben je als eigenaar van je eigen website ook verantwoordelijk voor de teksten die op uw website staan. Naast de leesbare teksten op de pagina's van de website moet naast deze teksten ook een titel en beschrijving worden bedacht voor de zoekmachines.

Zoekmachines hebben diverse eisen en regels als het gaat om deze titel en beschrijving en het maakt het daardoor soms lastig te visualiseren hoe uw pagina geindexeerd wordt in de zoekmachines. Timeless Design heeft voor u een online hulpprogramma geschreven die u inzicht geeft in hoe de titel van de pagina, de link/url en de zoekmachinebeschrijving wordt getoond in de zoekmachineresultaten.

Bekijk het hulpproggrama
Creatieve en inspirerende reclamecampagnes  Onderwerp:

Creatieve & inspirerende reclamecampagnes

Geplaatst op 16-03-2013 Ben je inspiratieloos en heb je totaal geen ideeën voor je producten of diensten en heb je geen zin in een lange wandeling, yoga of een andere methode om je inspiratie op te doen? Ik ook niet! Daarom heb ik een overzicht gemaakt van allerlei geweldig creatieve reclamecampagnes die je inspiratie wellicht een flinke boost geven.

Lees dit Artikel
Verborgen boodschappen in reclame  Onderwerp:

Verborgen boodschappen in reclame

Geplaatst op 16-03-2013 Vaak heb je het niet eens door hoeveel ons geheugen onbewust opslaat en hoe reclames op televisie, op internet of via posters invloed hebben op ons leven. De kracht van deze verborgen (subliminale) boodschappen is een welbekende reclametechniek.

Lees dit Artikel
Cookiewet en Google Analytics Update December 2012  Onderwerp:

Cookiewet & Google Analytics Update December 2012

Geplaatst op 28-12-2012 De Cookiewet is in Nederland sinds 6 juni 2012 officieel van kracht en dit houdt in dat er eerst toestemming gevraagd moet worden aan de bezoeker van de website voordat je tijdelijke informatie kan opslaan op hun pc, ofwel informatie opslaan d.m.v. cookies. Onder deze wet valt ook het bijhouden van statistieken, tenminste de meeste statistieken. Veel statistieken maken gebruik van cookies om zo te onthouden waar welke bezoeker is geweest om zo o.a. dubbele bezoeken en pagina weergave te voorkomen.

Er moet dus eerst toestemming gevraagd worden voordat er statistieken bijgehouden mag worden, tenminste tot op heden. Want in een persbericht heeft Minister Kamp van Economische zaken gesproken met de organisatie/toezichthouder OPTA en heeft geconcludeerd dat statistieken die cookies gebruiken, ofwel analytische cookies, geen schade opleveren aan de bezoeker. Echter, zit hier wel een 'maar' aan.

Lees dit Artikel
De optimale indeling van teksten op uw website  Onderwerp:

De optimale indeling van teksten op uw website

Geplaatst op 25-10-2012 Ik zie vaak dat bedrijven moeite hebben met het schrijven van teksten voor de website. Daarbij is het lastig een balans te vinden tussen de hoeveelheid tekst dat je wilt aanbieden aan uw bezoekers en een optimale leesgemak voor uw bezoekers. Vaak wordt ervoor gekozen om de teksten kort en krachtig te houden. Dit onder het motto "de rest wordt toch niet gelezen". Dit is een enorme gemiste kans!

Internet is de grootste bron van informatie en uw website draagt hier een steentje bij. De informatie die u aanbiedt geeft de grootste waarde aan uw site, maar als u informatie achterhoud voor uw bezoeker dan benut u niet volledig uw kansen.

Een juiste balans & indeling is de oplossing. Lees dit Artikel
De optimale indeling van teksten op uw website  Onderwerp:

Bent u eigenaar van uw domein?

Geplaatst op 18-10-2012 Veel bedrijven laten hun website door een externe partij bouwen en vaak regelen zij ook de bijhorende domeinnamen voor dit bedrijf. Helaas zijn deze bedrijven niet altijd op de hoogte op wiens naam deze domeinnamen worden geregistreerd. Nu veel externe partijen dit keurig op naam van de bedrijfseigenaar vastlegt zijn er helaas ook situaties waar dit niet het geval is, wat enorme gevolgen met zich mee kunnen brengen. Lees dit Artikel
Metatags Keywords & Zoekmachines 2012  Onderwerp:

Metatags Keywords & Zoekmachines 2012

Geplaatst op 11-10-2012 Voor velen is het al een tijdje bekend dat keywords ofwel trefwoorden geen tot zeer minimale invloed hebben op je zoekmachineresultaten, maar soms hoor ik toch nog mensen, maar ook bedrijven wanneer ze het hebben over hun eigen website dat zij zich druk maken over de keywords voor de zoekmachineoptimalisatie.

Dit artikel heb ik geschreven om te bewijzen aan iedereen, dat je hierover niet druk meer hoeft te maken. Lees dit Artikel

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring