Einde van de stage 2015-2016: Lars Verhoeven / Eva de Heer

Geplaatst op 28-01-2016 door De stage van Lars en Eva zit er bijna op, maar voordat ze gaan hebben ze dit filmpje gemaakt over hun ervaringen en wat ze hebben geleerd bij Timeless Design en geven ze tips voor de volgende stagiaires.

Eva en Lars, bedankt voor jullie inzet!
Over mijn stage: Lars Verhoeven

Mijn naam is Lars Verhoeven en ik heb 20 weken stage gelopen bij Timeless Design. Ik heb hier een erg leuke en leerzame tijd gehad. Ik heb geleerd hoe ik gebruik moet maken van Illustrator. Op het begin had ik moeite met figuren maken met Illustrator, dit heb ik nu helemaal onder de knie. Het eindproduct kan uiteindelijk totaal verschillen met wat een klant in eerste instantie voor ogen heeft. Dit kost veel tijd en begeleiding. Verder heb ik erg veel gephotoshopt. Frank gebruikte deze foto´s dan weer voor zijn werk.

Over mijn stage: Eva de Heer

Deze stage was erg gezellig, ik heb veel dingen geleerd en gemaakt. Ik heb mijn doelen bereikt en veel onverwachtste dingen geleerd. Ik wilde graag nog beter met illustrator om kunnen gaan en dat is me zeker gelukt. Ik heb mijn ontwerpproces verbeterd en aangepast ook kan ik nu nog sneller concepten opleveren. Ook heb ik blogberichten geschreven over o.a. het auteursrecht en Youtube Video Editor. Dit waren onderwerpen waar ik nog niet heel veel van af wist dus hier heb ik ook veel over geleerd. Frank is heel aardig en gezellig, hij kan goed uitleggen en neemt daar ook tijd voor als je iets niet snapt. Ik kon helemaal mezelf zijn en dat was fijn. Er werd hard gewerkt maar tussendoor werd er veel gelachen soms speelde we ook een potje kantoor basketbal of tafeltennis om even te ontspannen.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring