Einde van stageperiode 2016-2017: Kim Hoogeboom

Geplaatst op 04-02-2017 door


Het is al weer het einde van mijn stage periode dus tijd om even te vertellen hoe het ging. Het was erg gezellig en ik heb er veel geleerd.

In dit blogartikel schrijf ik kort over mijn stage, mijn werkzaamheden, mijn doelen en wat ik vond van de stageplek bij Timeless Design.

Mijn werkzaamheden

In de stage heb ik vooral veel gewerkt in illustrator, dat was een programma waar ik nog niet heel erg ervaren in was en daardoor zijn mijn vaardigheden in illustrator erg verbeterd. Ook ben ik veel meer geordend geworden dan voorheen dus dat is een hele grote verbetering. En natuurlijk zijn mijn teken technieken nu ook erg verbeterd.

Mijn doelen

Ik heb nog niet al mijn doelen bereikt wat ik wou leren tijdens deze stage maar zeker veel verbetering in gemaakt. Maar dat betekend ook dat het in de toekomst ook nog kan verbeteren.

Sfeer & Medewerkers

Natuurlijk was vond ik het ook heel gezellig om bij Timeless Design te werken en heb er veel lol gehad. Het is tot nu toe de leukste stage die ik heb gehad dus dat zegt echt veel! Ook was Frank goed in het begeleiden en deed goed zijn best om je zo veel mogelijk te helpen en liet je ook veel dingen leren.

Wat er dus op neerkomt is dat ik erg naar mijn zin hier heb gehad en blij ben dat ik hier stage heb gelopen!

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring