Einde van stageperiode 2016-2017: Roel Joling

Geplaatst op 04-02-2017 door


Ik heb bij Timeless Design van Augustus 2017 tot Februari 2017 stage gelopen en het was super gezellig! Ik heb tijdens mijn stage veel geleerd, zowel dingen die ik wilde leren en dingen die er onverwachts bijkwamen.

In dit blogartikel schrijf ik kort over mijn stage, mijn werkzaamheden, mijn doelen en wat ik vond van de stageplek bij Timeless Design.

Wat heb ik geleerd?

Ik heb tijdens mijn stage veel geleerd, zowel dingen die ik wilde leren en dingen die er onverwachts bijkwamen. Ik wilde tijdens mijn stage bijvoorbeeld beter leren omgaan met illustrator en betere logo’s maken, maar ik heb nu ook dingen zoals de opbouw van een website geleerd, hoe een CMS systeem werkt en hoe ik nu beter in kantoor basketballen kan zijn.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb tijdens mijn stage veel gedaan, in het begin van mijn stage heb ik veel logo concepten gemaakt, maar met tijd werden mijn opdrachten steeds gevarieerder, ik mocht al snel aan de gang met druk werk, dingen zoals posters, visitekaartjes en brief papier. Ik heb ook veel ondersteunend werk gedaan zoals foto’s uitknippen en bewerken. Ik heb tijdens mijn stage ook een aantal blogberichten geschreven over dingen zoals clickbait en geen inspiratie meer hebben.

Wat vond ik van de stagebegeleiding?

Frank is erg fijn om mee te werken er was een fijne werksfeer, er werd veel gelachen maar natuurlijk ook veel gewerkt! Frank is ook heel goed in uitleggen, en neemt zijn tijd wanneer je iets niet snapt.

Tips voor de volgende stagiaires

Wees jezelf! Frank is erg fijn om mee te werken dus je kan gewoon jezelf zijn. Het is ook belangrijk om uitleg te vragen als je iets niet snapt, Frank kan goed dingen uitleggen en vindt het niet erg om soms wat dingen opnieuw uit te leggen.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring