Timeless Design werkt vanuit een nieuwe locatie: Beek

Geplaatst op 01-08-2015 door Timeless Design Beek Sinds 1 augustus 2015 is Timeless Design werkzaam vanuit een nieuwe locatie: Didamseweg 25c, 7037DJ in Loerbeek Gem. Montferland. (bekijk).

Na ruim 6 jaar met veel plezier vanuit een kantoor vanuit huis te hebben gewerkt is de keus gemaakt om te werken vanuit een nieuwe locatie.

Ervaring heeft geleerd dat vanuit huis werken een prima locatie is die heel veel flexibiliteit biedt voor zelf de werkende als voor de klanten, maar daarbij toch een grens heeft qua groei.

Deze groei was vooral zichtbaar bij het ontvangst van klanten en het aannemen van stagiaires en personeel wat vanuit een persoonlijke huissfeer soms zijn uitdagingen met zich meebracht.

Begin dit jaar kwam de optie vrij om kantoortruimte te huren op een afdeling die op dit moment gehuurd wordt door een internetbedrijf waar wij al jaren mee samenwerken. In plaats dat wij concurrenten zijn geworden hebben we ervoor gekozen elkaar te versterken en te focussen om een goede samenwerking. Sindsdien kunnen wij onze klanten aan beide kanten een completere pakket aanbieden van zowel design als technische onderdelen van een website.

Het feit dat na deze lange succesvolle samenwerking de mogelijkheid zich voordeed om deze samenwerking voort te zetten vanuit 1 pand was een kans die gelijk gegrepen is.

U vindt Timeless Design dus vanaf 1 augustus op de Didamseweg 25C in (Loer)Beek Gemeente Montferland. (bekijk)

Coca Cola VintageCoca Cola VintageCoca Cola VintageCoca Cola Vintage

Nieuw telefoonnummer

Naast ons adres is ook een nieuw telefoonnummer beschikbaar gesteld. U kunt voor al uw vragen terecht via het nummer: 0316 - 2000 16

Nieuwe dienstenreeks 2015-2016

Binnenkort zal er een nieuwe reeks diensten beschikbaar zijn waaronder:

A-Merk Hosting
Hosting & domeinnaam aanvragen op A-merk hostingservers met datacenters in Nederland en België voor fastspeed connecties en dagelijks back-up van al uw bestanden en instellingen.

Direct Drukwerk bestellen
U kunt voortaan direct drukwerk bestellen bij Timeless Design

Klanttevredenheidsoftware
Meet gemakkelijk en snel de tevredenheid van uw klant en groei op deze manier in uw kwaliteit en service.

Betaalbare onderhoudscontracten
Zekerheid van een 100% up en running website en u wordt volledig ontzorgd bij het onderhoud en toevoegingen van uw website. Al vanaf 9.95 euro per maand!

Nieuwsbrief service
U hoeft alleen de adressen en content aan te leveren en wij verzorgen de complete ontwerp en versturing van uw nieuwsbrief

Op maat gemaakte nieuwsbrief templates
Nooit meer die saaie standaard templates voor uw nieuwsbrief, maar een op maat gemaakte template in uw huisstijl. Gemakkelijk hergebruiken en bewerken.

Kennis maken met Timeless Design?

Wil je met ons kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij zetten de koffie voor u klaar!

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring