U bevindt zich hier: Home » Blog
Adobe Photoshop Fix, de nieuwe photoshop app van Adobe  Onderwerp:

Adobe Photoshop Fix, de nieuwe gratis photoshop app van Adobe

Geplaatst op 09-10-2015
Photoshop Fix is de nieuwste foto bewerkingsapp van Adobe. De app is gratis en tot nu toe alleen verkrijgbaar voor de IPhone en IPad, let u wel op dat deze alleen verkrijgbaar is voor iOS 8 of hoger. De app kunt u gebruiken in 4 verschillende talen: Engels, Duits, Frans en Japans. Dit is de derde Photoshop app van Adobe.
Lees dit Artikel
Geïnspireerd door Nike advertenties  Onderwerp:

Geïnspireerd door Nike advertenties

Geplaatst op 17-09-2015 Als student Mediavormgeving raak ik dagelijks geïnspireerd door alles wat met vormgeving te maken heeft. Een van de meest inspiratievolle commercials komen uit sportwereld. Laat mijn blog nou eens net gaan over de commercials van Nike.
Lees dit Artikel
De evolutie van ontwerpstijlen van posters  Onderwerp:

De evolutie van ontwerpstijlen van posters

Geplaatst op 10-09-2015 Posters zijn er in allerlei verschillende soorten en maten en worden voor veel doeleinden gebruikt. Maar hoe zijn deze nou ontstaan en hoe werden ze gemaakt? In deze blog wordt op verschillende punten dieper ingegaan. Het ontstaan en de verschillende ontwerpstijlen en de evolutie van festival posters.
Lees dit Artikel
Wat voor soort logo past bij u?  Onderwerp:

Wat voor soort logo past bij u?

Geplaatst op 20-10-2013 Geen enkel groot bedrijf heeft kans impact te maken op de markt zonder een logo. Denk maar eens aan McDonald's. Waarschijnlijk denkt u gelijk aan de gouden 'M', bij Nike denkt u waarschijnlijk aan een speelse vink (Swoosh) en bij Shell denkt u wellicht aan de rood/gele schelp. Deze logo's zijn zo sterk, dat ik u slechts het symbool hoeft te laten zien en u weet welk bedrijf ik bedoel.

In dit artikel krijgt u informatie over welk soort logo u kunt gebruiken voor uw organisatie.

Lees dit Artikel
Creatieve en inspirerende reclamecampagnes  Onderwerp:

Creatieve & inspirerende reclamecampagnes

Geplaatst op 16-03-2013 Ben je inspiratieloos en heb je totaal geen ideeën voor je producten of diensten en heb je geen zin in een lange wandeling, yoga of een andere methode om je inspiratie op te doen? Ik ook niet! Daarom heb ik een overzicht gemaakt van allerlei geweldig creatieve reclamecampagnes die je inspiratie wellicht een flinke boost geven.

Lees dit Artikel

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring