U bevindt zich hier: Home » Blog
Wat is een QR code en hoe werkt een QR code?  Onderwerp:

Populair: Wat is een QR code en hoe werkt een QR code?

Geplaatst op 03-05-2014 De QR code bestaat al sinds 1994 maar is pas sinds een paar jaar erg populair op flyers, posters en ander drukwerk. Echter is het voor veel mensen nog niet helemaal duidelijk wat een QR code is, wat je met een QR code kunt en hoe je hier goed gebruik van kan maken. In deze blogpost wordt er antwoord gegeven op al deze vragen.

Lees dit Artikel
Stage 2015: Eva de Heer / Art & Design  Onderwerp:

Stage 2015: Eva de Heer / Art & Design

Geplaatst op 04-09-2015 Hallo ik ben Eva de Heer, 20 jaar oud, en loop sinds 31 augustus 2015 tot 5 februari 2016 stage bij Timeless Design. Ik zit in het 4e jaar van de opleiding Art & Design op het Rijn IJssel in Arnhem. Na deze stage moet ik alleen nog mijn eind examen project maken en dan studeer ik af.
Lees dit Artikel
Stage 2015: Lars Verhoeven / Mediavormgever  Onderwerp:

Stage 2015: Lars Verhoeven / Mediavormgever

Geplaatst op 04-09-2015 Hallo, mijn naam is Lars Verhoeven en ik ben 21 jaar oud. Ik volg de studie Mediavormgever aan het Graafschap College en zit nu in het tweede leerjaar. Ik loop nu een week stage bij Timeless design en heb het erg naar mijn zin. In mijn eerste week heb ik al een aantal dingen geleerd. Zo ben ik bezig geweest met het ontwerpen van logo’s. In deze week ben ik al meer te weten gekomen wat er allemaal bij komt kijken dan in het hele eerste jaar op school.
Lees dit Artikel
Timeless Design werkt vanuit een nieuwe locatie: Beek  Onderwerp:

Timeless Design werkt vanuit een nieuwe locatie: Beek

Geplaatst op 01-08-2015 Sinds 1 augustus 2015 is Timeless Design werkzaam vanuit een nieuwe locatie: Didamseweg 25c, 7037DJ in Loerbeek Gem. Montferland. Begin dit jaar kwam de optie vrij om kantoortruimte te huren op een afdeling die op dit moment gehuurd wordt door een internetbedrijf waar wij al jaren mee samenwerken. In plaats dat wij concurrenten zijn geworden hebben we ervoor gekozen elkaar te versterken en te focussen om een goede samenwerking.
Lees dit Artikel
Hoe kan ik een FaceBook recensie verwijderen?<  Onderwerp:

Hoe kan ik een FaceBook recensie verwijderen?

Geplaatst op 13-06-2015 Vele bedrijven hebben dezelfde situatie meegemaakt. Op de zakelijke Facebook pagina van het bedrijf staat een negatieve recensie. In de meeste gevallen willen de bedrijven deze negatieve recensie zo snel mogelijk van de Facebook pagina verwijderen omdat elke bezoeker dit kan zien, maar hoe verwijder je de negatieve recensie van de Facebook pagina en welke opties biedt Facebook hiervoor aan? In deze post gaan we op deze probleemsituatie in. Lees dit Artikel
Wat is Responsive Design en hoe werkt Responsive Design?  Onderwerp:

Wat is Responsive Design en hoe werkt Responsive Design?

Geplaatst op 01-09-2014 Responsive Design is een websitetechniek die bij uitstek de beste techniek is om uw website geschikt te maken voor alle soorten pc-resoluties, tablets en smartphones. Al hoewel deze term veel gebruikt wordt is het niet voor iedereen duidelijk hoe deze techniek precies werkt en welke werkzaamheden er bij komen kijken.

In dit blogartikel zal ik responsive design in gemakkelijke en duidelijke taal uitleggen zodat ook lezers met weinig technische kennis van website technieken de werking van responsive design zullen begrijpen.

Lees dit Artikel
Vintage Coca Cola Advertising  Onderwerp:

Vintage Coca Cola Advertising

Geplaatst op 263-07-2014 Als een ontwerper word ik graag geinspireerd door alle dingen om mij heen. Zelf vind ik het erg leerzaam en leuk te kijken naar alle soorten advertising van grote merken, zowel van vroeger als die van nu. Coca Cola bestaat al bijna 130 jaar en heeft in deze jaren een flinke impact gehad op de visualisatie van productreclame.

In deze blogpost heb ik een mooi overzicht gemaakt van verschillende vintage reclameposters / advertising van Coca Cola vanaf het jaar 1900.

Lees dit Artikel
Stage lopen bij Timeless Design  Onderwerp:

Stage lopen bij Timeless Design

Geplaatst op 01-03-2013 Vanaf februari 2014 is Timeless Design een officieel erkend leerbedrijf en beschikbaar voor stagaires die studeren in Vormgeving, Webdesign, Webdevelopment en Media. Sophie Zweers is onze eerste stagaire en zal zich hierbij introduceren.

Lees dit Artikel
Timeless Design is verhuisd!  Onderwerp:

Timeless Design is verhuisd!

Geplaatst op 25-11-2013 Vanaf 25 november 2013 kunt u ons bereiken op een nieuw adres. Wij werken nu vanaf onze nieuwe locatie: Annie M.G. Schmidtstraat 16, 6921 TP in Duiven. Vanaf deze locatie zijn wij centraler en dus beter bereikbaar.

Lees dit Artikel
De optimale indeling van teksten op uw website  Onderwerp:

Bent u eigenaar van uw domein?

Geplaatst op 18-10-2012 Veel bedrijven laten hun website door een externe partij bouwen en vaak regelen zij ook de bijhorende domeinnamen voor dit bedrijf. Helaas zijn deze bedrijven niet altijd op de hoogte op wiens naam deze domeinnamen worden geregistreerd. Nu veel externe partijen dit keurig op naam van de bedrijfseigenaar vastlegt zijn er helaas ook situaties waar dit niet het geval is, wat enorme gevolgen met zich mee kunnen brengen. Lees dit Artikel

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring