U bevindt zich hier: Home » Blog
Wat is clickbait en is clickbait gevaarlijk?  Onderwerp:

Wat is clickbait en is clickbait gevaarlijk?

Geplaatst op 20-09-2015
Clickbait is een link naar een artikel of pagina op het internet dat een titel of afbeelding heeft die opvallend is, nieuwsgierigheid opwekten en dusdanig overdreven en over gedramatiseerd is zodat er zoveel mogelijk mensen op zullen klikken.
Lees dit Artikel
Hoe kan ik WhatsApp zakelijk inzetten?  Onderwerp:

Hoe kan ik WhatsApp zakelijk inzetten?

Geplaatst op 02-09-2015
WhatsApp heeft in Nederland maar liefst 9,8 miljoen gebruikers en per dag worden er 42 miljard berichten gestuurd en het heeft het sms’en bijna vervangen, maar nu is de vraag welke mogelijkheden het voor jou bedrijf kan hebben.

Het feit dat WhatsApp erg populair is bij mensen van alle leeftijden is wel duidelijk, maar het makkelijke aan WhatsApp is dat het gratis is en je er niet veel voor nodig hebt: 1 smartphone, 1 simkaart en connectie met het internet. Als u er over nadenk om WhatsApp voor uw bedrijf te gebruiken zijn er een paar belangrijke punten waar u rekening mee moet houden.
Lees dit Artikel
Je eigen videos bewerken met de Youtube Video Editor  Onderwerp:

Je eigen videos bewerken met de Youtube Video Editor

Geplaatst op 22-01-2016
In deze tijd is video eigenlijk niet meer weg te denken. Het wordt niet alleen gebruikt voor reclame, nee video’s maken is een “full time job” geworden. Het belangrijkste medium hiervoor is Youtube. “Youtubers” uploaden hier video’s om zo hun publiek te bereiken.

Maar wat velen toch nog niet weten is dat je met Youtube ook video’s kan bewerken en zelfs helemaal maken. Met de Youtube video editor kun je gemakkelijk videobeelden knippen en plakken, videofragmenten en audio korter maken, foto's toevoegen en muziek en geluiden toevoegen. . In deze blog zie je een stap voor stap beschrijving hoe je gemakkelijk een video kan maken in Youtube.
Lees dit Artikel
Wat is Tumblr en hoe kan ik Tumblr zakelijk inzetten?  Onderwerp:

Wat is Tumblr en hoe kan ik Tumblr zakelijk inzetten?

Geplaatst op 21-12-2015
Tumblr (gesproken: tumbler) is in 2007 opgericht door David Karp met het doel om een vrije en leuke blogsite te worden. Karp vond dat er destijds te weinig “blogging platforms” waren waar je echt je zelf en je eigen persoonlijkheid kon uiten. De blogsites, zoals Wordpress en Typepad, waren te moeilijk voor de dagelijkse gebruiker. De interface is erg makkelijk te gebruiken en je hoeft geen kennis te hebben van HTML of CSS, al kan de gevorderde gebruiker het wel gebruiken om zijn/haar blog aan te passen.
Lees dit Artikel
Wat is Pinterest en hoe kan ik Pinterest zakelijk inzetten?  Onderwerp:

Wat is Pinterest en hoe kan ik Pinterest zakelijk inzetten?

Geplaatst op 25-11-2015
Pinterest is een van de snelst groeiende social media, echt bewezen heeft het zich nog niet. Voor sommige ondernemers is het wel degelijk erg nuttig. Pinterest is een online prikbord waarop gebruikers interessante informatie door middel van afbeeldingen er op kunnen zetten, en dit delen met de online wereld.
Lees dit Artikel
Wat is instagram en hoe kan ik instagram zakelijk inzetten?  Onderwerp:

Wat is instagram en hoe kan ik instagram zakelijk inzetten?

Geplaatst op 09-10-2015
Is het handig om Instagram zakelijk te kunnen gebruiken voor uw bedrijf? In deze blog vindt u handige tips en om het voor uw bedrijf een succes te maken. Ook wordt er verteld hoe U gebruik kunt maken van Instagram, welke andere bedrijven er gebruik van maken, waarom het interessant is en welke handige tools er zijn.
Lees dit Artikel

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring