U bevindt zich hier: Home » Blog
De optimale indeling van teksten op uw website  Onderwerp:

De optimale indeling van teksten op uw website

Geplaatst op 25-10-2012 Ik zie vaak dat bedrijven moeite hebben met het schrijven van teksten voor de website. Daarbij is het lastig een balans te vinden tussen de hoeveelheid tekst dat je wilt aanbieden aan uw bezoekers en een optimale leesgemak voor uw bezoekers. Vaak wordt ervoor gekozen om de teksten kort en krachtig te houden. Dit onder het motto "de rest wordt toch niet gelezen". Dit is een enorme gemiste kans!

Internet is de grootste bron van informatie en uw website draagt hier een steentje bij. De informatie die u aanbiedt geeft de grootste waarde aan uw site, maar als u informatie achterhoud voor uw bezoeker dan benut u niet volledig uw kansen.

Een juiste balans & indeling is de oplossing. Lees dit Artikel
Metatags Keywords & Zoekmachines 2012  Onderwerp:

Metatags Keywords & Zoekmachines 2012

Geplaatst op 11-10-2012 Voor velen is het al een tijdje bekend dat keywords ofwel trefwoorden geen tot zeer minimale invloed hebben op je zoekmachineresultaten, maar soms hoor ik toch nog mensen, maar ook bedrijven wanneer ze het hebben over hun eigen website dat zij zich druk maken over de keywords voor de zoekmachineoptimalisatie.

Dit artikel heb ik geschreven om te bewijzen aan iedereen, dat je hierover niet druk meer hoeft te maken. Lees dit Artikel

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring