U bevindt zich hier: Home » Blog » Stage 2015: Eva de Heer / Art & Design

Stage 2015: Eva de Heer / Art & Design

Geplaatst op 04-09-2015 door Hallo ik ben Eva de Heer, 20 jaar oud, en loop sinds 31 augustus 2015 tot 5 februari 2016 stage bij Timeless Design. Ik zit in het 4e jaar van de opleiding Art & Design op het Rijn IJssel in Arnhem. Na deze stage moet ik alleen nog mijn eind examen project maken en dan studeer ik af.

Omdat dit mijn eindstage is wil ik zo veel mogelijk leren en informatie op doen voor de volgende opleiding die ik wil gaan volgen.

Wat wil ik leren tijdens mijn stageperiode?

  • Betere concepten en ontwerpen maken voor o.a. logo’s, social media uitingen, posters/flyers en websites
  • Het omgaan met Photoshop, Illustrator en Indesign verbeteren
  • Mijn eigen huisstijl en logo ontwerpen
  • Conceptfases van verschillende projecten meemaken
  • Zelfstandig projecten aanpakken

Inspiratie

Mijn inspiratie komt van veel verschillende dingen, zoals tekeningen, ruimtelijk werk, foto,video en kleding.

Een kunstenaar die ik nu al 5 jaar volg is de Japans-Engelse Hokuto Konishi. Hij is danser en tekenaar en ik vind zijn werk echt geweldig.

Devin Graham is een filmmaker die met zijn team geweldige video’s maakt en deze op youtube plaatst onder de naam Devinsupertramp. Zijn video’s variëren van landschap video’s tot super toffe actie sporten.Jeremy Scott is een modeontwerper die erg aparte kleding maakt. Hij durft alles te maken en niks is gek genoeg bij hem. Dat hij zich nergens iets van aantrekt vind ik erg goed. Zo wil ik later ook zijn met mijn werk.

Coca Cola VintageCoca Cola VintageCoca Cola VintageCoca Cola VintageCoca Cola VintageCoca Cola VintageCoca Cola VintageCoca Cola VintageCoca Cola Vintage

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring