Stage 2015: Lars Verhoeven / Media Vormgever

Geplaatst op 04-09-2015 door Hallo, mijn naam is Lars Verhoeven en ik ben 21 jaar oud. Ik volg de studie Mediavormgever aan het Graafschap College en zit nu in het tweede leerjaar. Ik loop nu een week stage bij Timeless design en heb het erg naar mijn zin. In mijn eerste week heb ik al een aantal dingen geleerd. Zo ben ik bezig geweest met het ontwerpen van logo’s. In deze week ben ik al meer te weten gekomen wat er allemaal bij komt kijken dan in het hele eerste jaar op school.

Op mijn twaalfde ben ik begonnen met het gebruik van Photoshop. Ik zag op internet mensen voetbalfoto’s bewerken en dacht, dit wil ik ook! Na het volgen van veel tutorials heb ik me een weg weten te vinden in het programma. Voor mijn opleiding aan het Graafschap College kwam ik ook in aanraking met andere programma’s zoals Adobe InDesign en Illustrator. Ook moest ik HTML gaan leren.

Wat wil ik allemaal leren tijdens mijn stage?

  • Het beter beheersen van Adobe Illustrator en Adobe InDesign
  • De omgang met klanten
  • Mezelf verder ontwikkelen met Adobe Photoshop

Inspiratie

Omdat ik het zelf heel erg vet vind om met Photoshop aan de gang te gaan zoek ik op internet ook naar ideeën en kijk ik graag naar iemand anders zijn werk. Ik kijk graag naar het werk van Erik Johansson. Het is fascinerend om te zien hoe hij aan het werk gaat. Hieronder zie je 2 voorbeelden.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring