Stage 2016: Jimmy Brinkhuis / Webdeveloper

Geplaatst op 06-02-2016 door Hallo, mijn naam is Jimmy Brinkhuis en ben 19 jaar oud. Ik zit nu in het tweede leerjaar van de opleiding Webdeveloper aan het Graafschap College. Het is mij eerste week stage bij Timeless design en heb als een paar dingen geleerd. Zo ben ik begonnen met het maken van een website doormiddel van HTML, CSS en jQuery om te mijn kennis en snelheid te meten.

Wat wil ik allemaal leren tijden mij stage?

Ik wil graag meer over programmeertalen PHP/jQuery leren zoals hoe ik bijvoorbeeld zelf een 'afbeelding slider' kan maken met behulp van jQuery, hoe ik een tabpanel moet maken, een formulier kan beveiligen en nog veel andere dingen die gemaakt kunnen worden met de programmeertalen PHP/jQuery/CSS.

Maar wil mij zelf ook graag verbeteren in HTML met handige trucjes wat het maken van codes makkelijk maakt verder wil ik ook leren om netter te coderen. Maar ik wil ook graag nieuwen dingen leren die ik nog niet ken of bijna nooit gebruikt heb om mij kennis er over verder uit te breiden.

Visuele inspiratie

Mij inspiratie kan uit veel dingen komen zoals voetbal, andere websites, van de televisie of van andere dingen. Soms vind ik ook mij inspiratie door een beetje rond te klikken op youtube vaak kom ik bij de zelfde dingen uit zoals als deze video’s hier onder.PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring