Stage 2016: Joyce Matser / Mediavormgeving

Geplaatst op 15-02-2016 door Hallo, ik ben Joyce Matser, 18 jaar en ik volg de opleiding mediavormgever op het ROC A12 en ik zit in het 2e leerjaar van mijn opleiding.

Vanaf 15 februari is mijn eerste stage begonnen en deze stage loop ik bij Timeless Design. Tijdens mijn stage zal ik voornamelijk ondersteuning bieden in de vormgeving van drukwerk en social media onder begeleiding van Frank van der Heijden.

Wat wil ik leren?

Mijn doel is om het gehele proces van een concept tot werkelijk uitwerking van het product beter te gaan begrijpen.

Globaal wil ik mij meer specialiseren in:
- Het concept bedenken en volledig zelfstandig realiseren
- In Indesign en illustrator beter te leren werken met marges, snijlijnen, tekens, inktdiepte en kleurbereik, zodat al mijn werk geschikt is voor drukwerk
- Goed contact met de klant en het product zo te maken dat het voldoet aan de wensen van de klant.

Mijn inspiratie?

Mijn inspiratie komt vooral door het bekijken van video’s op het internet. Ik vind het interessant om te kijken naar hoe anderen tot een product komen en hoe zij dit doen. Door deze video’s kom ik dan ook aan bepaalde ideeën die ik later in mijn eigen werk kan gebruiken.

Ik houd ook erg van fotografie en video, ik volg dan ook een aantal fotografen die een voorbeeld voor mij zijn. Een daar van is Rory Kramer, hij is een ‘photo- and videographer’ die werkelijk van alles fotografeert en filmt. De manier waarop hij zijn video’s edit is geweldig.

Wat wil ik in de toekomst?

Na deze opleiding wil ik het HBO gaan doen, dit wil ik doen op het Artez in Arnhem. Dit is een school voor kunst, theater, muziek etc. Ik ben er nog niet over uit welke opleiding ik dan wil gaan doen. Na die opleiding wil ik mijn eigen bedrijf op starten, dit wordt dan waarschijnlijk een bedrijf voor grafisch ontwerp en fotografie.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring