Stage 2016: Roel Joling / Mediavormgeving

Geplaatst op 26-08-2016 door


Hallo, ik ben Roel joling, ik ben 17 jaar en doe de opleiding Media Vormgeving op het Graafschap college en ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding.

Ik loop sinds 22 Augustus stage bij Timeless Design. Tijdens mijn stage zal ik vooral ondersteuning bieden in het photoshoppen van afbeeldingen en zal ik betrokken zijn bij het ontwerpproces van huisstijlen (logo’s, visitekaartjes, folders etc.) en online media.

Mijn grootse hobby is tekenen en ik doe het al zolang als ik me herinner. Dus een liefde voor ontwerpen was er al vanaf jonge leeftijd. In opleiding media vormgeving komt mijn creativiteit goed van pas. De opleiding laat mij werken met programma’s zoals Photoshop, InDesign, Illustrator en Dreamweaver.

Wat wil ik leren tijden mijn stage periode?

-Beter worden in het maken van logo’s in Illustrator.
-Mijn werkproces in InDesign versnellen.
-Leren hoe het process van een opdracht in elkaar zit (van begin tot einde).
-Mijn vaardigheden in photoshop nog verder verbeteren.

Mijn inspiratie?

Mijn inspiratie komt van meerdere dingen zoals foto’s, tekeningen en Video’s.

Een Youtube kanaal genaamd Corridor Digital is een grote inspiratie bron omdat ze veel werken met special effects in video’s. Verder maken ze veel verschillende soorten video’s zoals Stopmotion video’s die gemaakt zijn door heel veel foto’s achter elkaar te zetten zodat het op een video lijkt, 360° waarbij je volledig om je heen kan kijken, comedy’s, drama etc.

Populair



Overige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring