U bevindt zich hier: Home » Blog » Stage 2017: Demi Jansen / Art & Design

Einde van stageperiode 2017: Demi Jansen / Art & Design

Geplaatst op 04-07-2017 door


De stageperiode van Demi Janssen zit er weer op. In dit blogbericht schrijft ze over hoe zij deze stageperiode heeft ervaren en welke tips zij heeft voor toekomstige stagiaires.

Bedankt Demi voor je inzet!

Even voorstellen

Hallo, Mijn naam is Demi Jansen, ik ben 17 jaar oud en volg de opleiding Art & Design op het Rijn IJssel in Arnhem en ik zit momenteel in het 2e jaar. Lees meer over mij

Wat is je algehele indruk van de stageperiode.

Ik heb het de hele stageperiode echt goed naar mijn zin gehad, ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en ook heb ik ontzettend veel geleerd, ik had nooit gedacht dat ik dit allemaal kon bereiken tijdens een half jaar stagelopen.

Wat kun je vertellen over wat je hebt geleerd en kun je vertellen wat je verwachtingen hierover waren voor de stage en vergelijk dat met wat je nu weet.

Ik heb vooral geleerd hoe ik goed en origineel digitale vormgeving kan maken, ook heb ik geleerd hoe ik digitaal kan tekenen. Voor de stageperiode dacht ik dat ik het grootste deel wel geleerd had op gebied van digitale vormgeving en dat ik alleen beter wou omgaan met het adobe pakket. Dat had ik dus duidelijk mis het is best pittig elke keer een goed en origineel logo of iets anders te maken voor een klant met veel eisen, je moet goed luisteren naar wat de klant wilt en daarop je ontwerp baseren hier had ik best nog weleens moeite mee maar ook dat is allemaal goed gekomen.

Kun je wat vertellen over de werkdruk (tijd die je voor opdrachten kreeg), planning(deadlines) en flexibiliteit zoals thuiswerken

Ik vond de werkdruk tijdens stage altijd fijn en goed te doen, soms moet een keer iets wat sneller af maar dat is zeker voor mij nog nooit een probleem geweest ik heb bijna nooit een deadline niet gehaald, Als ik onverwachts ergens vrij voor moest hebben was Frank er altijd heel makkelijk mee dat vond ik persoonlijk ook erg fijn. Soms moesten we ook thuis werken maar dat gaf Frank altijd op tijd aan dus ook daar waren totaal geen problemen mee.

Kun je wat vertellen over de begeleiding die je kreeg en hoe je dit hebt ervaren

Ik heb tijdens mijn stageperiode altijd een top begeleiding gehad, als ik iets niet snapte kon ik altijd bij Frank terecht en hielp hij mij goed. Veel dingen die ik niet snapte kon ik ook zelf via YouTube of Google uitzoeken en als ik het dan nog niet begreep kreeg ik alsnog extra hulp van Frank.

Kun je wat vertellen over de sfeer op de werkvloer en hoe je dit hebt ervaren

De sfeer op de werkvloer was altijd echt geweldig, ik heb ontzettend veel lol gehad terwijl we altijd hard aan het werk waren. Er was nooit wrijving of iets ik ging altijd met plezier naar stage. Ik ben van mezelf soms best chaotisch maar er is op stage altijd een rustige sfeer waardoor je gewoon lekker kan werken.

Kun je wat vertellen over de soort opdrachten die je kreeg, vond je die leerzaam, leuk en afwisselend?

Ik moest vooral tijdens stage met mijn grote opdracht bezig of logos maken, ik vond elke opdracht altijd leuk er zitten natuurlijk altijd net wat leukere bij maar ik vond het altijd goed te doen omdat er altijd veel afwisseling in zit. Bij de muren heb ik vooral gewerkt aan een design voor een kinder speel kamer dit was ook erg leuk om te doen, ook hier zat meer dan genoeg afwisseling in.

Heb je tips voor de nieuwe stagiaires

Wees niet bang om dingen te vragen of fouten te maken, hier leer je van en ik weet zeker dat Frank dit goed gaat ondersteunen en samen met jou een oplossing gaat zoeken hoe je deze fouten zo min mogelijk maakt, probeer zo veel mogelijk zelf uit te zoeken hier leer je het meeste van!

Heb je tips voor Timeless Design / Frank

Totaal niet ik heb een ontzettend leuke stage gehad en ik zou niets eraan willen veranderen.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring