Stage 2017: Romée Wandel / Mediavormgeving

Geplaatst op 11-09-2017 door


Hoi! Mijn naam is Romée Wandel, ik ben 18 jaar oud en volg de opleiding Media & Vormgeving op het Astrum College in Velp. Momenteel zit ik in mijn 4e en laatste jaar. Dit is mijn laatste stageperiode voordat ik de examens in ga!

Vanaf dinsdag 5 september begin ik mijn stage bij Timeless Design. Tijdens deze stage wil ik mij graag richten op het grafische gedeelte. Werken met Adobe Illustrator, InDesign en Photoshop vind ik erg leuk en zou mijzelf hier graag in verbeteren. Ook ben ik geïnteresseerd in het webdesign gedeelte en zou graag hier ook meer over willen weten en mee experimenteren!

Wat wil ik graag leren?

- Mij zelf nog meer verdiepen in de adobe programma’s en mijzelf hierin verbeteren.
- Meer willen leren over webdesign en de opbouw van een website.
- Het ontwerpen van logos verbeteren.

Mijn inspiratie?

Ik haal mijn inspiratie voornamelijk van pinterest af. Verder ook van de dingen die ik tegen kom op social media en mij aanspreken. Hier onder een voorbeeld van een paar webdesigns die mij aantrekken. Ik hou van webdesigns die er origineel uit zien (zoals het middelste design) want dat trekt meestal toch wel gelijk de aandacht. Maar ook vind ik strakke designs mooi die er modern en proffesioneel uitzien dat geeft mensen uit eindelijk toch ook een goed gevoel.


Wat wil ik in de toekomst?

Ik zou het liefst doorstuderen op het HBO maar of dat dat ook in deze richting zal zijn dat weet ik nog niet. Dat zal ik dit jaar nog even moeten uitvinden.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring