Stage 2017: Stein Milder / Applicatieontwikkelaar

Geplaatst op 08-02-2017 door


Hoi! Mijn naam is Stein Milder, ik ben 18 jaar oud en volg de opleiding Applicatieontwikkelaar aan het Graafschap College in Doetinchem. Momenteel zit ik in mijn 2e leerjaar.

Vanaf maandag 6 februari loop ik mijn eerste stage bij Timeless Design. Tijdens deze stage wil ik mij vooral gaan richten op het front-end gedeelte van webontwikkeling. Zelf vind ik het ontwikkelen van een website het leukst en meeste interessant van mijn huidige opleiding, hier ben ik van kleins af aan ook al mee bezig.

Wat wil ik leren tijden mijn stage periode?

- Mijn kennis binnen JavaScript (jQuery) verbeteren.
- HTML en CSS binnen een website zo efficiënt mogelijk en met de juiste structuur te gebruiken.
- Mogelijkheden ontdekken die met de nieuwste CSS3 mogelijk zijn, waaronder animaties e.d.

Mijn inspiratie?

Mijn inspiratie haal ik vooral uit dingen die ik in het dagelijks leven gebruik of tegenkom, waaronder: apps, websites, afbeeldingen of reclames. Dingen die ik gebruikersvriendelijk vind verwerk ik dan later in mijn websites.

- Tegenwoordig kom je veel websites tegen die een ‘flat design’ hebben, bij dit design worden geen schaduwen verlopen etc. gebruikt In plaats daarvan maakt flat design vooral gebruik van kleuren voor een duidelijke en gebruikersvriendelijke interface.
- Op deze website wordt gebruik gemaakt van een nieuwe functie binnen CSS3: gradients, hiermee kunnen eenvoudig mooie kleurovergangen gemaakt worden.
- In de nieuwe versie van HTML5 is het mogelijk om video’s toe te voegen aan een website, en deze bijvoorbeeld als achtergrond te gebruiken. Op deze website is daar gebruik van gemaakt.


Wat wil ik in de toekomst?

Na deze opleiding wil ik verder studeren op het HBO, wat voor opleiding dit gaat worden ben ik nog niet helemaal uit, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk binnen de ICT zijn.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring