Stage 2017: Sybren Giesbers / Mediavormgeving

Geplaatst op 11-09-2017 door


Hallo, mijn naam is Sybren Giesbers, ik ben 19 jaar oud en volg de opleiding Mediavormgeving aan het Astrum College in Velp. Dit is de stage voor mijn 4e jaar dit is het jaar dat ik moet afstuderen.

Mijn stage periode is begonnen op dinsdag 5 september 2017 bij Timeless Design. Het mooiste aan het vak vind ik dat je iets kunt creëren dat er nog niet is. En al je creativiteit en je gedachtes erin kunt stoppen.

Wat wil ik graag leren?

- Mijn kennis verbreden van de Adobe programma’s
- Sneller en effectiever werken

Mijn inspiratie?

Mijn inspiratie is vaak het beste in de ochtend als ik net wakker ben, dan komen vaak de creatieve gedachtes naar boven. Verder kijk ik vaak naar werk van andere, omdat je dan ziet wat de andere designers doen qua ontwerpen en dan weet je ook wat de trends zijn.


Wat wil ik in de toekomst?

Na dat ik mijn opleiding heb afgerond wil ik graag een HBO opleiding gaan volgen. Zelf ben ik er nog niet uit welke opleiding dit gaat worden.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring