Stage 2018: Chris Bosch / Mediavormgever Art & Design

Geplaatst op 27-02-2018 door


Hallo! Mijn naam is Chris Bosch, ik ben 18 jaar oud en ik volg momenteel de opleiding Mediavormgever Art & Design op het RijnIJssel te Arnhem. Dit is mijn tweede leerjaar en dus ook mijn eerste stage. De periode is van februari tot en met juli.

Wat mij aanspreekt in het vak is dat je visuele beelden kan creëren die elk voor een ander doel worden gebruikt, denk aan een poster, logo of webdesign. Elk streepje, kleur en lettertype heeft invloed op het ontwerp en door hiermee te spelen krijg je dus steeds een ander beeld. Dit maakt het voor mij interessant.

Wat wil ik graag leren?

- Mijn vaardigheden met Adobe CC verbreden en verbeteren
- Goed worden in illustreren en deze uitwerken in Illustrator
- Strakke logo’s/reclamewerk maken

Mijn inspiratie?

Ik word geïnspireerd door designs met fel kleurgebruik en krachtige composities. Ik vind Street art, album covers en cartoons heel gaaf. Ook doe ik veel inspiratie op als ik door een stad loop of kijk ik naar een folder of poster en kijk ik naar het design.


Wat wil ik in de toekomst?

In de toekomst wil ik verder als designer, wat weet ik ook nog niet precies want het vak is behoorlijk breed. Ik wil in ieder geval een Hbo-opleiding gaan volgen en eventueel voor mezelf of voor een groot bedrijf gaan werken.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring