Einde van stageperiode 2018: Stein Milder / Chris Bosch / Roel Joling

Geplaatst op 09-07-2018 door

Stein MilderIk heb een leuke stageperiode gehad. De tijd vloog voorbij, voordat ik het wist was de stageperiode alweer voorbij In deze tijd heb ik na mijn weten meer opgestoken dan in de afgelopen schoolperiode. Ik heb tijdens mijn stageperiode veel geleerd, zeker op gebied van Laravel & React Native, ik was al aardig bekend met App-building maar had er nooit echt tijd ingestoken. Ik vond de begeleiding goed, Frank heeft me altijd goed geholpen wanneer ik ergens niet uit kwam. Ik vond het erg gezellig tijdens mijn stageperiode, maar er kon toch goed doorgewerkt worden.

Roel Joling"Erg leerzaam, goede begeleiding en ruimte voor zelfverbetering. Mijn tijd bij Timeless Design was even leuk en leerzaam als de eerste keer, ik ben een heel stuk beter geworden in html/css maar heb nu ook ervaring met grotere projecten"

Frank is erg fijn om mee te werken er was een fijne werksfeer, er werd veel gelachen maar natuurlijk ook veel gewerkt! Frank is ook heel goed in uitleggen, en neemt zijn tijd wanneer je iets niet snapt.

Chris BoschIk heb in de van februari tot en met eind juni. In deze periode heb ik heel veel geleerd over design en kleine tips & tricks waar ik in de toekomst zeker nog wat aan zal hebben!

In dit blogartikel lees je over hoe ik de periode heb ervaren, wat ik heb geleerd, wat ik heb gedaan, wat ik vond van de stagebegeleiding en een aantal tips voor de volgende stagiaires

Wat heb ik geleerd?

Ik het meest geleerd in Illustrator, dit is het programma waar ik alles in heb gemaakt. Vooral logo concepten heb ik veel gevraagd want daar was behoorlijk veel vraag naar. Dingen als vorm, kleur en contrasten spelen hierbij een grote rol. Ook kan ik nu op verschillende manieren werken Illustrator en heb ik mezelf sneltoetsen aangeleerd. Dingen als kleuren palet heb ik ook beter weten te beheersen en handige bronnen als Google Webfont en Pinterest heb ik veel gebruikt.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb vooral veel logo designs gemaakt voor klanten van Frank, zelf had ik ook nog opdrachten van school waar ik druk bezig mee was. Ik heb ook veel illustraties gemaakt en tutorials gekeken om mezelf te verbeteren. In de tijd dat ik heb stage gelopen heb ik ook een tekentablet aangeschaft en heb ik hier mee leren werken. Kortom er was genoeg om te doen!

Wat vond ik van de stagebegeleiding?

Frank is een erg fijne begeleider, hij is eerlijk en oprecht. Als je ergens mee in de problemen zit staat hij altijd open om je er mee te helpen. Ook geeft hij tips om nog strakkere designs te maken en wilt hij je ook echt beter maken. Naast het harde werken is er ook weleens tijd om te flauwekullen. Vers fruit is ook elke dag aanwezig, net als de goeie koffie!

Tips voor de volgende stagiaires

Sta open voor kritiek, hier groei je het meest van. Vraag wat je beter kan doen zodat je dit in het vervolg kan toepassen en durf te zeggen wanneer je iets niet begrijpt of als het even niet lukt. Je bent ook stagiair om iets te leren natuurlijk ;)

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring