Stage 2018: Danny Eiweleit / Applicatie en mediaontwikkelaar

Geplaatst op 01-09-2018 door


Hallo, Mijn naam is Danny Eiweleit en ik ben 22 jaar oud. Ik volg de opleiding Applicatie en mediaontwikkelaar op het Graafschap College en zit nu in het tweede leerjaar. Deze stage (van 28 augustus t/m 2 februari) word mijn eerste binnen deze opleiding en die ga ik volgen bij Timeless Design. Tot dusver heb ik een basiskennis over HTML en CSS, PHP en over een paar Adobe programma’s binnen de Cloud.

Wat wil ik graag leren?

1. Wat ik graag zou willen leren tijdens mijn stage bij Timeless Design is mijn kennis over HTML en CSS te verbreden.
2. Het creëren van professionele websites.
3. Programma’s als Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Dreamweaver en Adobe After Effects beheersen.
4. Het leren maken van 2D/3D animaties.

Mijn inspiratie?

Ik haal mijn inspiratie voornamelijk van YouTube af. Daar kan ik eindeloos naar bewerkte video’s kijken, 3D/2D animaties maar ook ontwerpen van logo’s en website. Ik hou er van om nieuwe originele dingen tegen te komen. Ik haal voornamelijk met het oog op webdesign inspiratie van Pinterest af.Wat wil ik in de toekomst?

Ik ga eerst veel ervaring opdoen bij een werkgever. En als ik dan genoeg ervaring en connecties heb zou ik graag voor mijzelf willen beginnen en dus een bedrijf op willen starten.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring