Stage 2019: Rochelle Heijltjes / Media-/Applicatieontwikkelaar

Geplaatst op 08-02-2019 door


Hallo! Mijn naam is Rochelle Heijltjes, Ik ben 19 jaar oud en ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Media-/Applicatieontwikkelaar aan het Graafschap College te Doetinchem. Sinds maandag 4 februari loop ik mijn eindstage bij Timeless Design. Tijdens deze stage wil ik mij vooral gaan richten op het front-end van web ontwikkeling en het designen.

Wat wil ik graag leren?

1. Via HTML en CSS de juiste structuur en efficiëntie binnen van een website te gebruiken
2. Mijn kennis over Adobe programma’s zoals Photoshop en Illustrator verbreden
3. Beter en sneller worden in ontwerpen en coderen van een website

Mijn inspiratie?

Mijn inspiratie komt uit dingen die ik in het dagelijks leven tegen kom zowel online bijvoorbeeld op YouTube als van reclameborden langs de weg. En als ik binnen zit zoek ik natuurlijk mijn inspiratie online. Zoals voor het animeren vind ik YouTube video’s met een informatieve functie waarmee animatie gebruikt wordt om het te verduidelijken erg interessant en bij het ontwerpen/designen gebruik ik meestal Pinterest en tutorial video’s op YouTube om inspiratie op te halen.

Wat wil ik in de toekomst?

Na deze opleiding wil ik verder studeren op het HBO. De studie dat ik ga doen is Geo Media en Design. Dit betekend dat ik verder ga in het designen. Verder zie ik wel wat de tijd mij brengt.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring