Stage 2019: Ticho Geerlings / Mediavormgeving

Geplaatst op 08-02-2019 door


Hallo, mijn naam is Ticho Geerlings en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding Mediavormgeving op het Astrum College. Ik zit momenteel in het 2E leerjaar. Dit word mijn eerste stage, en de stage ga ik dus volgen bij Timeless Design. Tot zover heb ik een kennis in het vormgeving van logo’s, magazines, en websites. Ook een stukje animatie. En over een paar programma’s binnen het pakket van Adobe.

Wat wil ik graag leren?

1. Ik zou graag tijdens mijn stage bij Timeless Design, Meer willen leren over de verschillende functies in de programma’s van adobe. En qua ontwerpen/vormgeven van producten.
2. Dat ik uiteindelijk voor veel bedrijven en merken producten kan aan leveren, zonder enige moeite.

Mijn inspiratie?

Veel van mijn inspiratie, haal ik van Pinterest af. Wat zo kom je ook achter nieuw stijlen. Ook kijk ik veel op youtube voor inspiratie, qua videobewerking. En vormgeving.

Wat wil ik in de toekomst?

Ik wil graag later, voor grote bedrijven verschillende producten gaan ontwerpen van logo’s briefpapier. Tot een huisstijl. En het lijkt me ook heel leuk om video’s te bewerken voor grote bedrijven. En natuurlijk later een eigen bedrijf in de vormgeving.

PopulairOverige berichten

Nieuwsbrief aanmelden

* Verplichte velden

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring