Briefpapier en enveloppen

Bijna alles gaat tegenwoordig per mail, maar sommige dingen moeten echt nog per post en hiervoor wil je natuurlijk briefpapier en enveloppen in stijl van uw bedrijf

Briefpapier voor jouw bedrijf

Briefpapier is enorm handig als je flink op je inktkosten wilt besparen. Zeker als je veel documenten print zul je merken dat de inkt van je printer snel leeg gaat als je elke keer het bedrijfslogo, standaard informatie zoals je adres en zakelijke gegevens en al helemaal als je een watermerk of afbeelding wilt uitprinten.

Briefpapier is een relatief goedkope oplossing hiervoor. Het drukwerk zelf is slechts enkele tientjes voor duizenden a4tjes die je in je eigen printer kunt leggen. Ideaal voor facturatie en offertes en officiële documenten.

Aanvullend met enveloppen

Door ook enveloppen te regelen met hierop het bedrijfslogo en afzendadres, professionaliseer je fysieke communicatie enorm. Je kunt je enveloppen exact aanpassen op jouw communicatiegedrag en frequentie.

Standaard enveloppen zijn een half a4tje (A5 formaat), maar stuur je bijvoorbeeld veel documenten tegelijk en wil je eigenlijk de papieren niet vouwen dan is een A4 envelop een veel betere optie. In overleg kijken we wat de beste en meest voordelige optie voor jouw bedrijf.


Sommige onderzoekbureaus claimen dat enveloppen die ontworpen zijn met een bedrijfslogo en/of huisstijl van het bedrijf tot wel 5 keer sneller geopend worden.

Alternatief: Digitaal briefpapier

Maar wat als je eigenlijk wel briefpapier wilt zodat je deze zelf print. Een ideale optie als je maar zelden print maar toch het in huisstijl van je bedrijf wilt hebben.

Of wat als je wel briefpapier wilt, maar niet om te printen maar om te sturen als bijlage in de mail. Dan is digitaal briefpapier voor jou de oplossing.

Digitaal briefpapier is niks anders dan een leeg Word-Sjabloon die je perfect kunt exporteren naar een pdf-bestand. Lees meer over de opties van digitaal briefpapier:

Digitaal briefpapier

Prijzen en mogelijkheden

Natuurlijk is elke situatie en aanvraag uniek en heeft elk ontwerp ook verschillende wensen en eisen. Ik maak daarom graag een prijs op maat op basis van je wensen, zodat je nooit teveel betaald en precies krijgt wat je wilt. Hieronder vind je verschillende prijsschattingen voor diverse ontwerpmogelijkheden. Heb je een unieke aanvraag? Neem dan altijd eerst contact met mij op.
Ontwerpmogelijkheden
Vanaf
Briefpapier
Keuze uit 2-3 ontwerpen.
75 - 125 euro
Enveloppen
Alle soorten en maten. Keuze uit 2 ontwerpen
50 - 75 euro
Digitaal briefpapier
Een wordsjabloon die gemakkelijk geëxporteerd kan worden naar PDF formaat. Keuze uit 2 ontwerpen.
75 - 125 euro
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en drukwerkkosten.

Ook het drukwerk regelen?

Naast het ontwerp help ik bedrijven ook bij het regelen van het drukwerk. Het bestellen kan soms ingewikkeld zijn. De drukker biedt veel opties zoals soort bedrukking, dikte en gewicht van het papier en speciale afwerkingen zoals mat of hoogglans laminaat. Ook wil je als bedrijf natuurlijk kunnen bepalen waar de doorzichtige vensters van de enveloppen staan.

Ik help bedrijven met het bestellen van het drukwerk en adviseer hierbij welke keuzes het best passen bij de situatie. Ik regel de bestelling, de communicatie en de bezorging. In veel gevallen treed ik ook op als tussenpersoon. Mocht de drukker een fout hebben gemaakt, dan los ik alles op en zorg ik ervoor dat een herdruk geregeld wordt, zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me