Certificaat. diploma en/of award design

Opzoek naar een op maat ontworpen certificaat of diploma met jouw bedrijfslogo en gegevens?

Voordelen van een certificaat en/of diploma in jouw stijl

Een certificaat of diploma geven na het behalen van bijvoorbeeld een cursus, opleiding of training is een uitstekende manier om iets leuks mee te geven aan medewerker, klant, student of cursist, maar het is marketing technisch ook een hele slimme techniek. Een certificaat of diploma in de huisstijl van jouw bedrijf geeft namelijk de volgende voordelen:

  1. De cursus, training of opleiding komt veel professioneler over
  2. De cursist heeft iets om te bewaren en om trots op te zijn
  3. Het geeft een uitstekend moment om foto's te maken en dit te delen op social media, zowel voor de cursist zelf als voor je zelf een geweldig moment voor promotie van je cursus / opleiding. 
  4. Naast social media kun je deze foto's natuurlijk ook gebruiken voor promotie op je website / landingspagina's en drukwerk zoals flyers en posters
  5. Het is een eyecatcher en unieke vorm van promotie zodra de cursist deze ophangt of toont in solliciatie gesprekken
  6. Met een slim design kun je de cursist bewust maken van eventuele vervolgcursussen.
Door je handtekening te digitaliseren en mee te nemen in het design, bespaar je tijd doordat je niet telkens je handtekening hoeft te zetten bij het geven van de certificaten / diploma's.

Flexibiliteit is het belangrijkst

In sommige gevallen kan het handig zijn om bepaalde dingen standaard in het ontwerp te zetten. Bijvoorbeeld je handtekening. Door je handtekening te digitaliseren (die je vervolgens dan ook voor andere projecten kunt gebruiken), hoef je dus niet telkens bij het geven van een certificaat of diploma je handtekening te zetten.

Maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de datum, naam van de cursist of naam van de opleiding standaard in het ontwerp op te nemen. Zo hoef je zelf niets op de diploma te schrijven. Was dit echter juist de bedoeling, omdat je de certificaat een persoonlijke touch wilt geven of dat je wilt dat de cursist de mogelijkheid krijgt zijn/haar eigen handtekening erop te zetten, dan kan het juist weer handig zijn om hier in het ontwerp ruimte voor te maken.  Flexibiliteit van het ontwerp van de certificaat / diploma is het belangrijkst.

Sjiek, klassiek of modern, welke stijl kies jij ?

Elke stijl kan gehanteerd worden voor het ontwerp van je certificaat of diploma. Wil je een klassieke certificaat met de iconische kaders en lintjes, wil je het meer zakelijk en in de stijl en kleuren van je bedrijf, of weet je het eigenlijk niet en wil je diverse soorten mogelijkheden zien? Geen enkele probleem. Graag denk ik met je mee welk soort design het beste bij je past.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me