Zelf je website wijzigen met een CMS

Met een Content Management Systeem (CMS) kun je zelf je website wijzigen en nieuwe pagina's en afbeeldingen toevoegen wanneer jij dat wilt.

Het voordeel van een CMS

Ben je van plan regelmatig je website te wijzigen en/of nieuwe dingen toe te voegen? Dan kan een CMS systeem een handige toevoeging zijn.

Met een CMS systeem kun je zelf teksten van pagina's wijzigen, nieuwe pagina's toevoegen, nieuwsberichten plaatsen, items in het menu plaatsen, foto's plaatsen, fotoalbums maken, contactgegevens aanpassen en meer.

Ik werk met een op maat gemaakt CMS systeem waarmee iedereen, ongeacht je kennisniveau, kan werken.

Een op maat gemaakt CMS

Ik werk met een op maat gemaakt CMS. Het grote voordeel hiervan is dat het perfect aansluit op de website en in alle gevallen precies ingericht kan worden zoals jij het wilt hebben. Zo kan het CMS perfect aansluiten op je wensen en indien je iets anders wilt hebben op zoek bent naar een specieke uitbreiding kan het snel geregeld worden.

Het CMS is dusdanig opgebouwd, dat alle ingewikkelde vakjargon en moeilijke technische systemen verdwernen zijn. Vrijwel iedereen kan dus met het systeem ongaan, ongeacht je kennisnivea.

Automatische opmaak en responsive (tablet en mobiel)

Het grote voordeel van het CMS dat ik mijn klanten aanbied, is dat de volledige opmaak automatisch wordt toegepast. Je hoeft dus niet druk te maken om lettertypes, kleuren en opmaak.

Ook zorgt het CMS ervoor dat alles dat je plaatst, automatisch goed wordt weergeven op tablet en mobiel. De gehele techniek is speciaal ingericht om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant.

Het maken en wijzigen van een pagina is echt super simpel

Je kunt namelijk zelf je pagina opbouwen zoals jij het wilt met onze drag en drop systeem. Alle pagina's zijn opgebouwd in lagen zoals: De titel, tekst links met een afbeelding rechts, tekst over de hele breedte, een afbeelding, een video, een knop, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Je kiest voor een laag, plaatst de tekst, bepaald door middel van slepen de volgorde van deze lagen en hebt binnen enkele minuten een nieuwe pagina toevoegt op je website.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me