Zelf aan de slag met digitale sjablonen

Met digitaal sjablonen kun je zelf gemakkelijk aan de slag. De opmaak wordt automatisch toegepast waardoor je alleen nog hoeft te focussen op de inhoud.

Met digitaal briefpapier (word-sjablonen) kun je zelf brieven, facturen of offertes gemakkelijk maken en exporteren naar PDF.
Met een powerpoint sjabloon wordt automatisch elke slide in jouw huisstijl gezet en met een unieke voorkant maakt het je presentatie professioneler.
Met social media sjablonen heb je keuze uit diverse designs, ideaal als je op social media actief bent en met je posts wilt opvallen.

Toon je kennis en expertise met een E‑book of whitepaper

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun kennis te delen via een e-book, whitepaper, digitale brochure of handouts. Ook het presenteren van diensten, producten en ervaring via digitale brochures, catalogus, aanbiedingen en flyers is de nieuwe norm.

Het is goedkoper, simpeler en flexibeler om aan te passen en gemakkelijk en snel te verspreiden via mail, nieuwsbrief of via de website. Opgemaakt in je eigen huisstijl en aangevuld met krachtige afbeeldingen is het een verrijking voor alle digitale communicatie.
Lees verder

Een greep uit de mogelijkheden

Altijd een uniek en op maat gemaakt design
Altijd keuze uit verschillende concepten
Na oplevering krijg je alle bronbestanden
"Zeer correct en accuraat gereageerd op onze vragen en wensen"Zeer correct en accuraat gereageerd op onze vragen en wensen van onze site. Zeker aan te bevelen voor mensen die een mooie site willen.Pieter Bisselink, VB Kerstbomen

Een uniek ontwerp laten maken?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me