Zelf aan de slag met digitale sjablonen

Met digitaal sjablonen kun je zelf gemakkelijk aan de slag. De opmaak wordt automatisch toegepast waardoor je alleen nog hoeft te focussen op de inhoud.

Met digitaal briefpapier (word-sjablonen) kun je zelf brieven, facturen of offertes gemakkelijk maken en exporteren naar PDF.
Met een powerpoint sjabloon wordt automatisch elke slide in jouw huisstijl gezet en met een unieke voorkant maakt het je presentatie professioneler.
Met social media sjablonen heb je keuze uit diverse designs, ideaal als je op social media actief bent en met je posts wilt opvallen.

Toon je kennis en expertise met een E‑book of whitepaper

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun kennis te delen via een e-book, whitepaper, digitale brochure of handouts. Ook het presenteren van diensten, producten en ervaring via digitale brochures, catalogus, aanbiedingen en flyers is de nieuwe norm.

Het is goedkoper, simpeler en flexibeler om aan te passen en gemakkelijk en snel te verspreiden via mail, nieuwsbrief of via de website. Opgemaakt in je eigen huisstijl en aangevuld met krachtige afbeeldingen is het een verrijking voor alle digitale communicatie.
Lees verder

Een greep uit de mogelijkheden

Altijd een uniek en op maat gemaakt design
Altijd keuze uit verschillende concepten
Na oplevering krijg je alle bronbestanden
"Ik kan iedereen aanraden om de diensten van Frank in te roepen"Ik kan iedereen aanraden om de diensten van Frank in te roepen. Of het nu het ontwerpen van een logo, een nieuwe huisstijl of een website betreft. Via een kennis had ik gezien dat Frank een prachtige website voor deze persoon heeft gemaakt. Ik had destijds een sterk verouderde website, die geen uitstraling had. In eerste instantie was ik afwachtend of Frank voor mij ook een mooi ontwerp kon maken. Dat mijn site zo stijlvol, mooi en prachtig zou worden had ik nooit durven dromen. De site draait nu 2 maanden en ik heb al veel complimenten gekregen. Ook heb ik gemerkt dat er meer respons komt van potentiële clientèle. Er melden zich cliënten aan uit Lelystad, Emmeloord en andere delen van het land. Dit was voorheen niet. Het is heel prettig om met Frank samen te werken. Hij is heel deskundig, concreet en helder in zijn adviezen. Mijn wensen vertaalt hij direct door in het ontwerp, niets is hem teveel. Tijdens het proces van ontwikkelen denkt Frank voortdurend met je mee. Ook adviseert hij je, geeft zijn eerlijke mening en goede feedback om het beste resultaat te bereiken. De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren. Het was mijn intentie om mijn website eerder klaar te hebben, echter vanwege tijdgebrek had ik helaas niet de mogelijkheid om teksten eerder aan te leveren. Frank legt geen tijdsdruk en geeft je alle tijd en benodigde ruimte. Zijn communicatie is prettig en snel. Omdat ik erg tevreden was met het resultaat van de door hem ontwikkelde website, heb ik Frank ook benaderd om een nieuw logo en huisstijl te ontwerpen. Binnen een mum van tijd had hij een mooi creatief en stijlvol ontwerp bedacht. Ik ben bijzonder tevreden over de persoonlijke en professionele aanpak van Frank. Met mijn mooie website, prachtige logo en huisstijl onderscheid ik mezelf op een positieve en succesvolle manier van collega’s. Frank, bedankt voor het mooie en succesvolle resultaat!Ciria Babini, Praktijk voor Acupunctuur

Een uniek ontwerp laten maken?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? dan kunt mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me
Copyright 2021 - 2023  |  Contact  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring