Digitaal briefpapier

Digitaal briefpapier is een in uw huisstijl opgemaakte Word-sjabloon die je perfect kunt exporteren naar pdf. Ideaal voor documenten zoals offertes, facturen en brieven die je per mail wilt verzenden.

Exporteren en verzenden

Digitaal briefpapier is een ideale alternatief als je geen brieven, facturen of andere documenten per post wilt verzenden maar die juist liever per mail wilt verzenden. Deze sjablonen worden volledig opgemaakt in de huisstijl van het bedrijf. Hierbij kun je denken aan het bedrijfslogo, visuals zoals een watermerk of diverse kleuren en bedrijfsgegevens.

Je krijgt 2 soorten documenten. Een losse pagina sjabloon, ideaal voor bijvoorbeeld kleine documenten als brieven, factuur of abonnements- en/of inloggegevens. Het tweede document is een sjabloon met een aparte voorkant, ideaal voor grotere documenten zoals offertes, handleidingen en/of rapportages.

Geld besparen en goed voor het milieu
Het voordeel van digitaal briefpapier is dat je niet meer hoeft te printen, dit scheelt in de kosten van papier, inkt en enveloppen. Daarbij, naast kostenbesparend, draag je een steentje bij aan een beter milieu

Haarscherpe logo's en visuals

Bij het opstellen van het digitaal briefpapier wordt het bedrijfslogo en andere visuals geïmplementeerd als vectoren. Het voordeel van vector-bestanden is dat bij het exporteren geen kwaliteit verloren gaat als je het sjabloon exporteert naar een PDF document. 

Alles blijft haarscherp, hoeveel je ook inzoomt. Dus je hoeft niet bang te zijn dat bijvoorbeeld het bedrijfslogo wazig overkomt. Dit zorgt ervoor dat de bestanden die je exporteert kwalitatief hoogwaardig zijn en veel professioneler overkomt.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me