Digitale bewerkingen / photoshop

Een groepsfoto waar net iemand met de ogen dicht staat, een foto van je bedrijfspand met een lelijke prullenbak in beeld, allemaal gemakkelijk op te lossen door de foto's digitaal te bewerken.

Digitale bewerkingen / Photoshop voor het MKB

Met digitale bewerkingen los je gemakkelijk imperfecties op van foto's zoals het verbeteren van kleuren en weghalen en/of toevoegen van objecten.

Het zou zonde zijn om compleet nieuwe fotosessies te moeten inplannen als je met een digitale bewerking het kunt oplossen. Photoshoppen is al lang niet meer alleen voor modellen in magazines, maar wordt dagelijks gebruikt in de reclamewereld voor het mkb.

Photoshop voor webshops en productfotografie

De kwaliteit van productfotografie is enorm belangrijk voor webshops. De kwaliteit van je product wordt immers beoordeeld op basis van de kwaliteit van de foto's. Kleine imperfecties kunnen dan snel een negatief beeld schetsen.

Van vlekjes, tot kruimels, rare weerspiegelingen, krasjes, deukjes in de doos of iets simpels als een slechte belichting van de foto zijn dingen die je heel gemakkelijk kunt oplossen. Verkoop je whitelabel producten van je leverancier en wil je hun logo op de verpakking vervangen met die van jou? Dan ga je ook in deze situaties je voordeel halen uit deze service.

Wist je dat? Digitale bewerkingen hoeven helemaal niet duur te zijn, sterker nog, ze zijn in verhouding met een nieuwe fotoshoot zelfs vele malen goedkoper.

Waarbij een digitale bewerking per foto in de meeste gevallen minder dan 5-10 euro kost, betaal je vaak honderden euro's voor een nieuwe fotoshoot.

Digitale bewerkingen voor bedrijven; enkele voorbeelden.

Het weghalen van imperfecties in een teamfoto, of zelfs een persoon toevoegen die niet bij de fotosessie aanwezig kon zijn. Sterker nog, wat als iemand het bedrijf verlaat, kan je met photoshop deze uit de teamfoto halen zonder dat je gelijk een hele nieuwe fotosessie hoeft in te plannen. Of kijk naar de foto van het pand, slecht of grauw weer, troep op de weg, een auto, persoon of prullenbak die de foto net verpest. Dit zijn typisch dingen die je met een digitale bewerking (photoshop) kunt weghalen en oplossen.

Heb je een restaurant en heb je foto's van uw gerechten, dan ben je zeker bewust dat hoe mooier de foto is, des te meer mensen denken dat het eten lekkerder is. Ook hier hebben digitale bewerkingen een positief impact.


Wil je echt een unieke afbeelding/visual?

Natuurlijk wordt photoshop ook gebruikt om de mooiste visuals te maken die bijna een magische wereld tonen. Een geweldige manier om je advertentie, flyer, folder of website een unieke uitstraling te geven.

De mogelijkheden zijn echt eindeloos en houden pas op waar je inbeeldingsvermogen stopt. Heb je een cool idee en ben je benieuwd wat hiervan de werkzaamheden en kosten zijn, neem dan vrijblijvend contact op.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me