Jouw verhaal bepaalt de indeling & opmaak

Heb je veel of weinig te vertellen? Ga je het verzenden of afgeven? Is het koude of warme acquisitie? Heb je klein of groot budget? Er wordt aandachtig gekeken welk type drukwerk en design het beste bij jouw situatie past.

Is er veel te vertellen, dan past wellicht een folder met meerdere pagina's het beste
Mag het kort en krachtig, dan is vaak een enkelzijdig of dubbelzijdige flyer al meer dan voldoende
Maximum gewicht, methode van distributie, grote of kleine oplage, UV- en of krasbescherming?
Er zijn zoveel opties en ik adviseer je graag bij het maken van de beste en meest voordelige keuze in drukwerk

Enkele voorbeelden uit de praktijk

Hierbij enkele foto's van opgeleverde drukwerk. Gefotografeerd door de klant zelf.
Drukwerk menukaart design Annies Drukwerk brochure design B-bot Drukwerk design Beatmall Drukwerk design beurs Het Internet Huis Drukwerk design Horeca de Wacht Drukwerk belettering Annies Drukwerk design de Aerdtse Wacht Drukwerk design beurs B-bot Drukwerk design belettering Smartclean Autobelettering Zwood Drukwerk design LNagro Drukwerk design SkinStudio
Toon portfolio

Hoe bereik je de klant met drukwerk?

Informeren is prima, maar hoe zorg ervoor je dat de klant daadwerkelijk contact opneemt?

Ik help klanten met het bedenken van een krachtig plan van aanpak. Drukwerk kan een fantastische manier zijn om je verhaal te vertellen, maar dit is alleen waardevol als je klant ook daadwerkelijk erop reageert. Het zou dramatisch zijn als een flyer of folder die bij je klant op de mat valt niet gezien wordt of gelijk weggegooid wordt.

Goed drukwerk gaat veel verder dan alleen een mooi ontwerp. Ik geef je graag goed advies hoe we dit het beste kunnen oppakken.
Afspraak maken
"Ik kan iedereen aanraden om de diensten van Frank in te roepen"Ik kan iedereen aanraden om de diensten van Frank in te roepen. Of het nu het ontwerpen van een logo, een nieuwe huisstijl of een website betreft. Via een kennis had ik gezien dat Frank een prachtige website voor deze persoon heeft gemaakt. Ik had destijds een sterk verouderde website, die geen uitstraling had. In eerste instantie was ik afwachtend of Frank voor mij ook een mooi ontwerp kon maken. Dat mijn site zo stijlvol, mooi en prachtig zou worden had ik nooit durven dromen. De site draait nu 2 maanden en ik heb al veel complimenten gekregen. Ook heb ik gemerkt dat er meer respons komt van potentiële clientèle. Er melden zich cliënten aan uit Lelystad, Emmeloord en andere delen van het land. Dit was voorheen niet. Het is heel prettig om met Frank samen te werken. Hij is heel deskundig, concreet en helder in zijn adviezen. Mijn wensen vertaalt hij direct door in het ontwerp, niets is hem teveel. Tijdens het proces van ontwikkelen denkt Frank voortdurend met je mee. Ook adviseert hij je, geeft zijn eerlijke mening en goede feedback om het beste resultaat te bereiken. De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren. Het was mijn intentie om mijn website eerder klaar te hebben, echter vanwege tijdgebrek had ik helaas niet de mogelijkheid om teksten eerder aan te leveren. Frank legt geen tijdsdruk en geeft je alle tijd en benodigde ruimte. Zijn communicatie is prettig en snel. Omdat ik erg tevreden was met het resultaat van de door hem ontwikkelde website, heb ik Frank ook benaderd om een nieuw logo en huisstijl te ontwerpen. Binnen een mum van tijd had hij een mooi creatief en stijlvol ontwerp bedacht. Ik ben bijzonder tevreden over de persoonlijke en professionele aanpak van Frank. Met mijn mooie website, prachtige logo en huisstijl onderscheid ik mezelf op een positieve en succesvolle manier van collega’s. Frank, bedankt voor het mooie en succesvolle resultaat!Ciria Babini, Praktijk voor Acupunctuur

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? dan kunt mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me
Copyright Timeless Design 2021 - 2022  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring