Jouw verhaal bepaalt de indeling & opmaak

Heb je veel of weinig te vertellen? Ga je het verzenden of afgeven? Is het koude of warme acquisitie? Heb je klein of groot budget? Er wordt aandachtig gekeken welk type drukwerk en design het beste bij jouw situatie past.

Is er veel te vertellen, dan past wellicht een folder met meerdere pagina's het beste
Mag het kort en krachtig, dan is vaak een enkelzijdig of dubbelzijdige flyer al meer dan voldoende
Maximum gewicht, methode van distributie, grote of kleine oplage, UV- en of krasbescherming?
Er zijn zoveel opties en ik adviseer je graag bij het maken van de beste en meest voordelige keuze in drukwerk

Enkele voorbeelden uit de praktijk

Hierbij enkele foto's van opgeleverde drukwerk. Gefotografeerd door de klant zelf.
Toon portfolio

Hoe bereik je de klant met drukwerk?

Informeren is prima, maar hoe zorg ervoor je dat de klant daadwerkelijk contact opneemt?

Ik help klanten met het bedenken van een krachtig plan van aanpak. Drukwerk kan een fantastische manier zijn om je verhaal te vertellen, maar dit is alleen waardevol als je klant ook daadwerkelijk erop reageert. Het zou dramatisch zijn als een flyer of folder die bij je klant op de mat valt niet gezien wordt of gelijk weggegooid wordt.

Goed drukwerk gaat veel verder dan alleen een mooi ontwerp. Ik geef je graag goed advies hoe we dit het beste kunnen oppakken.
Afspraak maken
"Wij zijn zeer tevreden met het werk dat Frank voor ons verricht heeft"Wij zijn zeer tevreden met het werk dat Frank voor ons verricht heeft. Frank heeft zich in het hele proces constant erg professioneel opgesteld en is duidelijk een expert in zijn vak. Hij denkt met je mee, komt met mooie ontwerpen en is snel en flexibel als het gaat om aanpassingen. Daarnaast is de prijs/kwalitetitsverhouding ook nog eens zeer goed. Timeless design is wat ons betreft zeker geen dertien in een dozijn bedrijfje dat zich met webdesign bezig houdt. In tegendeel, zijn persoonlijke benadering en de manier van werken heeft ons zeer bekoren en afgaande op contacten met andere webontwerpers is hij daarmee behoorlijk onderscheidend in de markt. Oftewel een reuze aanrader om met Frank te werken als je een website nodig mocht hebben !Robbert Staal, Consolidated Services

Drukwerk met een uniek ontwerp nodig?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? dan kunt mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me
Copyright 2021 - 2023  |  Contact  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring