Een logo laten maken

Een logo laten maken voor uw bedrijf? Met meer dan 160+ unieke, trendy en op maat gemaakte logo's ontworpen voor honderden verschillende ondernemers en bedrijven bent u bij het juiste adres! 

Logo's ontwerpen voor alle bedrijven in heel Nederland

Ook al ben ik gevestigd in Duiven (Gelderland) en komen veel klanten vanuit de regio's Arnhem, Nijmegen, Zevenaar (de Liemers) en de Achterhoek (Doetinchem, Didam, Wehl etc.) is het maken van een logo's voor elk bedrijf in Nederland beschikbaar.

Een logo laten ontwerpen is gelukkig niet afhankelijk van de afstand tussen ons als bedrijf. Naast een afspraak op locatie, kan een logo project ook altijd volledig telefonisch, via teams of per e-mail opgepakt worden en van begin tot einde succesvol opgeleverd worden.

Een logo ontwerpen met aandacht voor details

Ik ontwerp logo's waarbij echt ruim de tijd wordt genomen om alles goed uit te werken. Ik ontwerp altijd verschillende logoconcepten waaruit je kan kiezen om zo een breed mogelijk beeld te geven van alle visuele branding mogelijkheden. Een gemiddeld logo ontwerp proces duurt bij mij vaak tussen 12 en 16 uur.  Denk hierbij aan brainstormsessies, achtergrond check-ups zoals concurrentie onderzoek, de conceptfase waarbij meerdere ontwerpen worden gepresenteerd, ruime tijd om ontwerpen uit te werken of naar wens te wijzigen, zoals andere kleurenschema's en de oplevering in alle web en drukformaten zodat je het logo op elk platform en medium succesvol kunt gebruiken.

Een gemiddeld logo ontwerp proces duurt bij mij vaak tussen 12 en 16 uur. Er wordt dus echt met aandacht aan uw logo gewerkt!

Een belangrijk doel is de vijf logo blunders te voorkomen

Het kiezen van het juiste logo voor jouw bedrijf is enorm belangrijk en vaak veel impactvoller dan je oorspronkelijk zou denken. We hebben het dan hier niet alleen over het design van het logo of de gekozen kleur, maar juist over de punten waar men niet zo snel over nadenkt bij het kiezen van een logo.

Er zijn vijf grote blunders die bedrijven tegenkomen bij het laten maken van een logo. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat deze blunders niet bij uw logo project gebeuren.

De vijf blunders

Mijn logo ontwerpproces?

Benieuwd naar mijn werkwijze als het gaat om het ontwerpen van een logo? Hierin ben ik heel transparant en laat je graag het proces zien van een logoontwerp van begin tot einde. 

Beginnende bij het interview; ik vertel je over verschillende vragen die gesteld worden, mogelijkheden van verschillende logo designs, ik vertel je over de planning en gemiddelde tijd van het ontwerpproces, type logo's en het opleverproces.

Mijn werkwijze

Ontwerp van een trendy logo

Ik help bedrijven bij het ontwerp van trendy logo's die rekening houden met de laatst technische eisen (medium-toepassing) en de laatste marketingtechnieken.

Het is uiterst belangrijk dat je logo op elk platform goed zichtbaar is. Of dit nu social media is, drukwerk, digitale mailing of op een app op een smartphone of tablet. De logo's ik die ontwerp houden altijd perfect rekening met deze toepassingen zodat je nu en in de toekomst de zekerheid hebt van de juiste uitstraling. Graag vertel ik je meer over alle aspecten die komen kijken bij het ontwerp van een trendy logo ontwerp.

Trendy Logo

Wil jij ook een logo maken voor jouw bedrijf?

Elk bedrijf is uniek en daardoor ook elke situatie. In een vrijblijvend gesprek wordt het al snel duidelijk wat er moet gebeuren en welk soort logodesign en bijhorend logo pakket het beste bij je (bedrijf) past. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me