Ontwerp van emailhandtekeningen

Ik help bedrijven bij het ontwerp van emailhandtekeningen die gemakkelijk onderaan alle verzonden e-mails geplaatst kunnen worden.

Professionaliseren van je emails

Door een mooie afsluiting van je emails te maken door middel van een emailhandtekening professionaliseer je alle digitale communicatie via email.

Emailhandtekeningen worden verrijkt met het bedrijfslogo, bedrijfsinformatie en eventueel een profielfoto van de medewerker. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld socialmedia of andere meldingen zoals vakanties of andere bedrijfsmeldingen

Een emailhandtekening instellen is in de meeste gevallen heel eenvoudig en kan in de meeste gevallen gedaan worden door de medewerker zelf. 

Tip: Vertrouwen is het allerbelangrijkste tussen uw als bedrijf en uw klant. Door een foto van de medewerker toe te voegen in de emailhandtekening vergroot u het vertrouwen dat de klant naar uw bedrijf enorm. Mensen willen immers weten wie aan de andere kant van de computer zit.

Je emailprogramma en device bepaalt de mogelijkheden

Het programma en device dat je gebruikt voor je email heeft impact op welke technieken er gebruikt kunnen worden.

Gebruik je Microsoft Outlook, dan kun je gebruik maken van de beste opmaak, waarbij alle teksten in je emailhandtekening selecteerbaar zijn, en linkjes zoals je website of socialmedia klikbaar zijn.

Maak je gebruik van andere emailprogramma's, dan kun je gebruik maken van een opgemaakte afbeelding met hierin alle bedrijfsgegevens.

Prijzen en mogelijkheden

Natuurlijk is elke situatie en aanvraag uniek en heeft elk ontwerp ook verschillende wensen en eisen. Ik maak daarom graag een prijs op maat op basis van je wensen, zodat je nooit teveel betaald en precies krijgt wat je wilt. Hieronder vind je verschillende prijsschattingen voor diverse ontwerpmogelijkheden. Heb je een unieke aanvraag? Neem dan altijd eerst contact met mij op.
Ontwerpmogelijkheden
Vanaf
Emailhandtekening universeel (afbeelding)
Emailhandtekening wordt aangeleverd als afbeelding en kan gebruikt worden in meerdere emailprogramma's en platformen. Keuze uit 3 ontwerpen.
75 euro
Extra emailhandtekeningen
Per medewerker
+10 euro p.p.
Emailhandtekening HTML
Een html emailhandtekening waarbij elk element klikbaar is. Alleen bruikbaar in Microsoft Outlook. Keuze uit 3 ontwerpen.
150-250 euro
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me