Etiketten & stickers

Ik ontwerp alle soorten en maten stickers en etiketten voor zakelijk gebruik.

Ontwerp van stickers

Ik ontwerp alle soorten en maten stickers voor zakelijk gebruik. Van standaard stickers tot stickers op textiel, raamstickers, vloerstickers, magneet stickers en stickers voor buiten. Stickers mogen rond, langwerpig of vierkante zijn. Heb je echt een hele unieke vorm dan is dit ook geen enkel probleem.

Dit kunnen stickers zijn die je gebruikt voor je bestellingen en/of producten met je bedrijfslogo maar je kunt ook kiezen voor grote muur- of sticker om je de uitstraling bedrijfspand een boost te geven.


Voor webshops: 'Bedankt voor je bestelling', 'retourstickers', 'deze kant boven', 'Pas op: breekbaar', 'Besteld bij' zijn slechts enkele voorbeelden van soorten stickers die je kunt gebruiken bij je bestellingen.

Ik regel ook het drukwerk

Ik werk nauw samen met een drukker die gespecialiseerd is in sticker-bedrukking waardoor ik ook het drukproces voor je kan regelen. Met deze samenwerking kan ik ook snel en passend advies geven over welke afwerking en indeling het beste past bij de sticker.

Zo kan het soms handig te kiezen voor stickers op een rol, maar in andere situaties is het wellicht handiger dat je gaat voor stickers op een velletje of zelfs elke sticker apart. Ook de afwerking kan belangrijk zijn zoals glans of mat afwerking of een UV bescherming voor raamstickers en buitenstickers. Ik ondersteun je hierin zodat je altijd de juiste keuze maakt.

Etiketten / labels

Ben je meer opzoek naar etiketten en labels voor je producten waar ruimte is voor design en huisstijl elementen van het product, ruimte voor tekst en uitleg, ingredienten, gebruikswijze, toepassing, veiligheidsinstructies en meer?

Ik ontwerp etiketten en labels voor alle soorten producten waarbij je vrijwel elke soort en maat kunt kiezen. In de meeste gevallen krijg je het formaat vanuit het productiebedrijf aangeleverd. Ik help je met het ontwerp en plaatsing van alle elementen zodat je alleen nog maar het bestand hoeft door te sturen naar de drukker.

Prijzen en mogelijkheden

Natuurlijk is elke situatie en aanvraag uniek en heeft elk ontwerp ook verschillende wensen en eisen. Ik maak daarom graag een prijs op maat op basis van je wensen, zodat je nooit teveel betaald en precies krijgt wat je wilt. Hieronder vind je verschillende prijsschattingen voor diverse ontwerpmogelijkheden. Heb je een unieke aanvraag? Neem dan altijd eerst contact met mij op.
Ontwerpmogelijkheden
Vanaf
Etiket, sticker
Alle soorten en maten. Keuze uit 1-2 ontwerpen
50 - 100 euro
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en drukwerkkosten.

Ook het drukwerk regelen?

Naast het ontwerp help ik bedrijven ook bij het regelen van het drukwerk. Het bestellen kan soms ingewikkeld zijn. De drukker biedt veel opties zoals soort bedrukking, dikte en gewicht van het papier en speciale afwerkingen zoals mat of hoogglans laminaat. Soms wil je zelfs UV en/of waterbestendige drukwerk.

Ik help bedrijven met het bestellen van het drukwerk en adviseer hierbij welke keuzes het best passen bij de situatie. Ik regel de bestelling, de communicatie en de bezorging. In veel gevallen treed ik ook op als tussenpersoon. Mocht de drukker een fout hebben gemaakt, dan los ik alles op en zorg ik ervoor dat een herdruk geregeld wordt, zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me