Een ervaren freelancer

Ben je op zoek naar een freelance webdesigner en/of (DTP) ontwerper met meer dan 16 jaar ervaring?

(Whitelabel) Freelance designer

Ben je een developer of programmeur en zoek je iemand die binnen jouw project optreedt als ontwerper, dan kan ik je hierin ondersteunen. Ik kan je bedrijf ondersteunen met alle soorten ontwerpen, of het nu een webdesign is of dtp werk zoals drukwerk en reclame.

Ik bied mijn werkzaamheden volledig whitelabel aan. Dat wil zeggen dat, indien er wens naar is, alles onder je eigen bedrijfnaam gepresenteerd en verkocht mag worden. Indien gewenst kan ik zelfs aanwezig zijn bij meetings, je ondersteunen in gesprekken en brainstormsessies, bijwonen bij presentaties en/of zelfs de communicatie overnemen (telefonisch / e-mail) en vanuit jouw bedrijfsnaam communiceren naar de klant.

Met mijn freelance samenwerking kan je je eigen dienstverlening vergroten doordat je je klanten nu ook whitelabel logo design, drukwerk design en design voor digitale reclame zoals o.a. social media post designs, presentatiesjablonen, e-books en whitepapers kunt aanbieden.

Ik spreek de taal van developers

Doordat ik zelf ook een developer achtergrond heb, geeft dit een enorme voorsprong als freelancer. Ik kan namelijk direct communiceren met zowel Front-end als Back-end developers over de ontwikkeling van de website of systeem.

Zo kan ik ze begeleiden bij de opbouw van de code, ondersteunen bij uitwerking van speciale scripten en ze exact de juiste soort bestanden aanleveren voor het web (zoals SVG). De developers kunnen indien gewenst direct met mij contact opnemen en zelfs via whatsapp snel korte vragen en ideeën bespreken die de snelheid van de ontwikkeling verhogen.

Laten we de opties bespreken

Elk bedrijf en haar werkmethodes zijn uniek, waarbij het ene bedrijf werkt met een strikte planning en softwarebeleid, leunt het andere bedrijf of vrijheid en flexibiliteit. Om te kijken hoe ik jou als bedrijf het beste kan ondersteunen is het handig om bij elkaar te komen.

Zo leren welke wensen er zijn, in welke werkzaamheden ik kan ondersteunen en kunnen we bespreken welke rol ik kan spelen in jouw projecten. Heb je interesse? Neem dan contact met mij op.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me