Voor de horeca

Ik help horecabedrijven met het ontwerp van unieke op maat gemaakte menukaarten, posters, cadeaubonnen, bierviltjes, onderzetters, notitieblokken en placemats.

Menukaarten met meerwaarde

Een menukaart hoort niet een simpele en ondoordachte lijst met gerechten te zijn. Door middel van een juiste structuur en juiste indeling bepaal je de aandacht en focus van de lezer en zo krijg je meer impact en invloed op wat er besteld gaat worden.

Zo kan je nieuwe gerechten onder de aandacht brengen, een populair gerecht, of dat ene gerecht waar net wat meer marge op zit.  Ik ontwerp menukaarten voor horecabedrijven en in overleg kijken hoe we samen veel meer uit het menu kunnen halen.

Wist u dat? Uit onderzoek blijkt, dat als je het valutateken (€)  bij de prijs weghaalt, er veel meer visuele rust ontstaat in de menukaart en de bezoeker veel minder aandacht heeft voor de prijs van het gerecht en deze aandacht nu gericht is op de gerechten zelf.

Ontbijt-, lunch-, desserts- en dranken kaarten

Als restaurant kun je kiezen om meerdere soorten menukaarten te gebruiken. Bijvoorbeeld een speciale lunchkaart voor de middag. Een losse drankenkaart wat het volledige aanbod of een losse dessertkaart.

Ik help horeca-bedrijven met het ontwerp van deze menukaarten en regel indien gewenst ook het drukwerk. Gebruik je deze kaarten ook op het terras? Dan worden deze kaarten gedrukt op water- en scheurvast papier met een UV bescherming tegen verkleuringen van de zon.

Alle soorten formaten. Of het nu een A4-formaat menukaart is of een klein tafelformaat. Langwerpig of vierkant, dubbelzijdig, enkelzijdig of meerdere pagina's, ik ontwerp het precies zoals gewenst is.

Bierviltjes, onderzetters, posters, cadeaubonnen en meer..

Naast menukaarten help ik horecagelegenheden ook met alle andere soorten drukwerk zoals bierviltjes, onderzetters, reclameposters, tegoed- en cadeaubonnen.

Maar ook fles etiketten, flessenhangers, stickers, stempels, placemats, tafelkaarten en stoepbordposters.

Daarnaast regel ik ook horeca-notitieblokjes voor het opnemen van bestellingen.

Kleurplaten voor de kids

Elke restauranteigenaar weet, dat als een gezin komt eten en de kids zich goed kunnen vermaken de ouders zich ook goed vermaken. Veel restaurants kiezen soms al voor speciale kids-corners.

Wat als we dit nu net iets leuker kunnen maken met een unieke kleurplaat in stijl en thema van het restaurant? En wat als de kinderen die kleurplaat weer kunnen inleveren kans maken op een prijs? Een leuke manier om het gezin weer opnieuw langs te laten komen in het restaurant.

Prijzen en mogelijkheden

Natuurlijk is elke situatie en aanvraag uniek en heeft elk ontwerp ook verschillende wensen en eisen. Ik maak daarom graag een prijs op maat op basis van je wensen, zodat je nooit teveel betaald en precies krijgt wat je wilt. Hieronder vind je verschillende prijsschattingen voor diverse ontwerpmogelijkheden. Heb je een unieke aanvraag? Neem dan altijd eerst contact met mij op.
Ontwerpmogelijkheden
Vanaf
Menukaarten
Alle soorten formaten. Zeer afhankelijk van wensen en eisen. Prijs per pagina.
75 - 250 euro
Tafelkaarten
Keuze uit verschillende formaten. Keuze uit 2 ontwerpen.
75 - 150 euro
(Cadeau)bonnen
Keuze uit 2-3 ontwerpen
75 - 150 euro
Notitieblokjes
Verschillende formaten mogelijk. Keuze uit 2 ontwerpen.
50 - 75 euro
Kleurplaten
Een kleurplaat met unieke illustraties die passen bij het bedrijf. Per ontwerp
150 - 225 euro
Placemats
A3 formaat. Keuze uit 2 ontwerpen.
75 - 150 euro
Stoepbordposters
Diverse formaten. Keuze uit 2-3 ontwerpen
75 - 150 euro
Bierviltjes & onderzetters
Keuze uit 2-3 ontwerpen
50 - 75 euro
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en drukwerkkosten.

Direct laten drukken?

Naast het ontwerp help ik horecabedrijven ook bij het regelen van het drukwerk. Het bestellen kan soms ingewikkeld zijn. De drukker biedt veel opties zoals soort bedrukking, dikte en gewicht van het papier en speciale afwerkingen zoals mat of hoogglans laminaat. Soms wil je als horecabedrijf zelfs scheurvaste of waterbestendig drukwerk.

Ik help horecabedrijven met het bestellen van het drukwerk en adviseer hierbij welke keuzes het best passen bij de situatie. Ik regel de bestelling, de communicatie en de bezorging. In veel gevallen treed ik ook op als tussenpersoon. Mocht de drukker een fout hebben gemaakt, dan los ik alles op en zorg ik ervoor dat een herdruk geregeld wordt, zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me