Klanttevredenheid meten met vragenlijsten en enquêtes

Om de kwaliteit van je producten en services hoog te houden is het belangrijk te meten hoe tevreden je klanten zijn. Dit is een belangrijk onderdeel van branding als je wilt dat mensen een positief beeld hebben over jouw bedrijf.

Soms is het belangrijk dat je een specifiek beeld krijgt wat de klant precies waardeert over je product of service, en hier kan een vragenlijst of enquête een passende oplossing zijn. 

Vragenlijsten en enquêtes zijn essentiële tools in groei

Met deze tools kun je specifiek ingaan op alle onderdelen en stappen en heel gedetailleerde vragen stellen die je inzicht kunnen geven over waar je eventueel nog in kunt groeien.

Zo kun je specifiek vragen welk onderdeel hij/zij het als fijnst ervaarde, maar ook aangeven welke onderdelen onduidelijk of moeilijk zijn.

Een goed opgebouwde vragenlijst is essentieel om deze belangrijke data te kunnen krijgen.

Een vragenlijst kan in drie verschillende formaten opgebouwd worden, online (op jouw website) met een interactief formulier, digitaal (via PDF / Word) die je per mail kunt verzenden of offline via drukwerk (flyers / folder)

Aandacht vasthouden van de klant voor waardevolle data

Maar een vragenlijst moet naast de juiste vragen ook qua structuur goed zijn opgebouwd. Mensen zijn geneigd soms ongeduldig te zijn en hebben geen zin veel tijd te investeren voor feedback.

Het toepassen van de juiste visuele strategieën in de opbouw van jouw vragenlijst zorgt ervoor dat de klant de aandacht erbij houdt en hierdoor continu de meest waardevolle feedback doorgeeft.

Ik help bedrijven bij het maken van zowel online als offline vragenlijsten die je kunt overhandigen aan hun klanten. Daarbij help ik ook met het opstellen van de juiste vragen.

Hulp nodig bij het opstellen en ontwerpen van een vragenlijst?

Elk bedrijf is uniek en daardoor ook elke situatie. In een vrijblijvend gesprek wordt het al snel duidelijk wat er moet gebeuren en welk soort design en mogelijkheden het beste bij je (bedrijf) past. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me