Onderhoud van de website

Ik help bedrijven met het wijzigen en onderhouden van hun website.

Heb je geen zin of tijd om zelf je website te onderhouden?

Heb je geen zin of tijd om zelf je website te onderhouden en wil je liever focussen op je werk, dan kan ik alle wijzigingen en toevoegingen voor je regelen.

Een simpel mailtje met je wijzigen is dan al voldoende. Het onderhoud wordt voor je geregeld en gelijk worden alle wijzigen aangemeld bij de zoekmachines. In de meeste gevallen worden alle geleverde wijzigingen binnen enkele werkdagen uitgevoerd. Heeft het spoed? Dan is kan dit vaak in overleg geregeld worden.

Zelf doen is soms duurder!
Voor veel mensen kost het best veel tijd om zelf hun website te onderhouden. Men mist vaak de (SEO & HTML) technische kennis en ervaring om de wijzigingen goed en snel door te voeren. De tijd die je hierin hebt geïnvesteerd was financieel gezien wellicht veel voordeliger als je deze had besteed aan werkzaamheden waarin je goed bent in en waarmee geld verdient.

De voordelen van uitbesteden

De grootste voordelen van het uitbesteden van onderhoud is dat je zelf focus kunt houden op je bedrijf terwijl alles voor je geregeld wordt. Je bent er zeker van dat zoekmachine-technisch alles goed wordt doorgevoerd, dat de wijzigingen gecontroleerd wordt op alle mediums (pc, tablet en mobiel) en dat na de wijzigingen deze ook aangemeld worden bij de zoekmachines.

Daarbij denk ik ook mee bij het doorvoeren van de wijzigingen door tips en feedback te geven over hoe dit het beste geplaatst kan worden en kan dit in sommige gevallen een financieel voordeel opleveren en extra impact hebben op je zoekmachinescore.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me