Ebook en/of whitepaper

Ik help bedrijven bij het ontwerpen van e-books, whitepapers, digitale brochures en/of handouts. Opgemaakt in je eigen huisstijl en aangevuld met krachtige afbeeldingen en illustraties.

Een uniek ontwerp voor je whitepaper en/of e-book

E-books en whitepapers zijn een krachtige manieren om je kennis en ervaring over een bepaald onderwerp te presenteren naar je klant. Het wordt veel ingezet in krachtige marketingacties om nieuwe klanten te werven en zo de conversie van je website te verhogen.

Ik ontwerp ebooks en whitepapers voor klanten en hou hierbij rekening met de manier waarop jij het wilt presenteren. Wil je de mogelijkheid dat een e-book zowel digitaal kan worden bekeken als gemakkelijk uitgeprint kan worden? Geen probleem. Of ga je voor een optimale digitale presentatie en maakt formaat dus niet uit. In alle gevallen help ik je bij de juiste presentatie.

Prijzen en mogelijkheden

Natuurlijk is elke situatie en aanvraag uniek en heeft elk ontwerp ook verschillende wensen en eisen. Ik maak daarom graag een prijs op maat op basis van je wensen, zodat je nooit teveel betaald en precies krijgt wat je wilt. Hieronder vind je verschillende prijsschattingen voor diverse ontwerpmogelijkheden. Heb je een unieke aanvraag? Neem dan altijd eerst contact met mij op.
Ontwerpmogelijkheden
Vanaf
Ontwerp per pagina
Unieke opmaak, afbeelding & fotobewerking en illustraties. Inclusief 2-3 revisierondes.
25 - 75 euro
Professionele opmaak per pagina
Extra tijd voor professionele en unieke opmaak, afbeelding & fotobewerking en illustraties. Inclusief 2-3 wijzigingsrondes.
75 - 100 euro
Extra revisierondes
Extra revisie / wijzigingsrondes. Per pagina
+10 euro p.p.
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en drukwerkkosten.

Digitale flyers, folders en/of catalogus (PDF / Email)

Ook het presenteren en communiceren van nieuwe diensten en services, populaire producten, acties, aanbiedingen en innovatie in de markt gebeurt tegenwoordig alleen nog maar digitaal. 

Het is goedkoper, simpeler en flexibeler om aan te passen en gemakkelijk en snel te verspreiden via mail, nieuwsbrief of via de website.

Opgemaakt in je eigen huisstijl en aangevuld met krachtige afbeeldingen is het een verrijking voor alle digitale communicatie

E-book: PDF vs EPUB

Als het gaat om e-books, kun je vaak kiezen tussen een PDF of een EPUB formaat. Beide hebben voor- en nadelen. Een PDF is op vrijwel elk medium perfect te bekijken, of dit nu een pc, tablet of mobiel is. Echter een EPUB is speciaal gemaakt voor e-readers en beleving, met minder focus op design, maar meer op het boek en verhaal zelf. Zo kun je technisch gezien in een EPUB zowel tekst als audiobestanden combineren, terwijl bij een PDF je veel meer en mooiere design elementen kunt gebruiken.

Over het algemeen ontwerp ik alleen PDF e-books omdat een PDF formaat veel meer ontwerpmogelijkheden heeft. Hierdoor kan er veel aandacht besteed worden aan het leesgemak, de userexperience en het design. Mocht er toch wens zijn naar een EPUB of MOBI (KINDLE) formaat, is er altijd ruimte om hierover te brainstormen.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me