Over Timeless Design

Ik ben Frank van der Heijden, eigenaar van Timeless Design en al meer dan 16 jaar help ik bedrijven met het designen en ontwikkelen van logo's, drukwerk, reclame en websites.

Wie ben ik?

Ik ben Frank van der Heijden (37 jaar), eigenaar van Timeless Design, webdesigner, webdeveloper, programmeur, animator, all-round vormgever, fotobewerking specialist, zoekmachine specialist en hobbyschilder.

Ruim 22 jaar geleden raakte ik gefascineerd in design & development en ben sindsdien actief in het ontwerp en de techniek achter websites. Na mijn HBO studie Communicatie & Multimedia Design, enkele fantastische stages, werkervaring op diverse geweldige locaties stond ik klaar om voor mezelf te beginnen. In 2009 heb ik ervoor gekozen om mijn eigen bedrijf te beginnen onder de naam Timeless Design. Nu, ruim 12 jaar later werk ik nog steeds elke dag met veel plezier.

Frank van der Heijden
 Ik hou van mijn vak en dat ziet u terug in mijn werk.
Doolhof

Mijn missie

Ik ben van nature een nuchter en realistisch persoon en ik erger mijzelf enorm aan alle ingewikkelde informatie en situaties die men in het (bedrijfs)leven voorgeschoteld krijgt.

Ik heb bedrijven zien investeren in (internet/SEO) services en producten waarvan mijn haren recht overeind kwamen te staan. De klant had totaal geen idee wat en waarom ze eigenlijk de investering moesten doen en hebben hierdoor investeringen gedaan die soms veel te duur waren, vaak compleet overbodig zijn of simpelweg gewoon niet werkte.

Deze situatie inspireerde mij klanten te helpen uit deze doolhof van mogelijkheden en techniek. Door deze missie heb ik al zoveel klanten honderden tot soms wel duizenden euros kunnen besparen. Dat is iets dat mij echt een glimlach op mijn gezicht geeft wetende dat ik deze klanten heb kunnen helpen.

Een helder en duidelijk verhaal

Het is voor mij een vereiste geworden mijn klanten dusdanig te informeren dat al hun vragen op een duidelijke en gemakkelijke manier worden beantwoord. Ik geef mijn klanten een helder en duidelijk verhaal zonder moeilijke en technische vaktermen. Alle investeringen worden toegelicht en dit wordt als zeer aangenaam ervaren. Ik zie het voor mijzelf als vereiste om de klant tevreden te houden, en als ik hiervoor meer tijd moet investeren "to walk an extra mile" dan heb ik dat er graag voor over.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? dan kunt mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me
Copyright Timeless Design 2021 - 2022  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring