Over Timeless Design

Hi! Ik ben Frank van der Heijden, eigenaar van Timeless Design en al meer dan 16 jaar help ik bedrijven met het designen en ontwikkelen van logo's, drukwerk, reclame en websites.

Hoe het begon...

Al van jongs af was ik zeer geïnteresseerd in design en creativiteit. Ik was non-stop aan het tekenen toen ik jong was en op school stonden al mijn schriften vol cartoons, doodles en creatieve bouwwerken. Ik bouwde kunstwerkjes van mijn overgebleven groentes op mijn bord tijdens het avondeten en ongeacht op welke plek ik was, kon ik mij altijd prima vermaken door mijn creativiteit te uiten.

In de tijd toen het internet echt op gang kwam raakte gefascineerd in combinatie van online design & development. Sindsdien ben ik non-stop actief in het ontwerp en de techniek achter websites, drukwerk en (online) reclame. 
Na mijn HBO studie Communicatie & Multimedia Design bij Hogeschool Arnhem Nijmegen, meerdere fantastische stages en freelance werkervaring voor diverse organisaties was ik klaar om voor mezelf te beginnen. In 2009 heb ik ervoor gekozen om mijn eigen bedrijf te starten onder de naam Timeless Design. 

Frank van der Heijden
 Ik hou van mijn vak en dat ziet u terug in mijn werk.
Techniek erachter

Ik wil altijd de techniek achter het design kunnen begrijpen

Het is leuk als je iets bedenkt, maar als dit technisch niet haalbaar is, te veel geld kost of veel te lang duurt om te realiseren, tja... dan heb je er natuurlijk niet veel aan. Het was en is daarom voor mij van uiterste belang dat ik de technologie snap van alles wat ik bedenk en ontwerp.

Dit zorgde ervoor dat ik ontzettend gemotiveerd raakte om zelf te leren programmeren & coderen en hierdoor dus ook alles zelf kan ontwikkelen. Dit is ook juist de reden waarom ik niet werk met al bestaande standaard systemen en templates. Ik wil mijn namelijk alle klanten kunnen garanderen, dat alles wat ik ze laat zien, gemaakt kan worden en daarbij ook gemakkelijk onderhouden, aangepast en uitgebreid kan worden. Naar mijn mening kan dit alleen als je daadwerkelijk ook de techniek erachter snapt.

Doordat ik zowel het design als de techniek erachter begrijp krijg je bij mij garantie dat alles wat ontworpen wordt ook gerealiseerd kan worden. Hiermee voorkom ik miscommunicatie en complicaties in het project en de planning.

Duidelijk en transparantie in een doolhof van mogelijkheden

Ik ben van nature een nuchter, transparant en realistisch persoon en ik erger mijzelf enorm aan alle ingewikkelde informatie en situaties die men in het (bedrijfs)leven voorgeschoteld krijgt.

Ik heb bedrijven zien investeren in (internet/SEO) services en producten waarvan mijn haren recht overeind kwamen te staan. De klant had totaal geen idee wat en waarom ze eigenlijk de investering moesten doen en hebben hierdoor investeringen gedaan die soms veel te duur waren, vaak compleet overbodig zijn of simpelweg gewoon niet werkte.

Deze situatie inspireerde mij klanten te helpen uit deze doolhof van mogelijkheden en techniek. Door deze missie heb ik al zoveel klanten honderden tot soms wel duizenden euro's kunnen besparen. Dat is iets dat mij echt een glimlach op mijn gezicht geeft wetende dat ik deze klanten heb kunnen helpen.

Doolhof

Een helder en duidelijk verhaal

Het is voor mij een vereiste geworden mijn klanten dusdanig te informeren dat al hun vragen op een duidelijke en gemakkelijke manier worden beantwoord. Ik geef mijn klanten een helder en duidelijk verhaal zonder moeilijke en technische vaktermen. Alle investeringen worden toegelicht en dit wordt als zeer aangenaam ervaren. Ik zie het voor mijzelf als vereiste om de klant tevreden te houden, en als ik hiervoor meer tijd moet investeren "to walk an extra mile" dan heb ik dat er graag voor over.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? dan kunt mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me
Copyright 2021 - 2023  |  Contact  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring