U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Referenties

Referenties van onze klanten

Op deze pagina vindt u diverse referenties waar de klanten aan het woord zijn.

Capfinder

Raymond Spenkelink, Capfinder Raymond Spenkelink, Capfinder “Ik heb Frank benaderd voor het ontwerp en de realisatie van de website voor mijn nieuwe bedrijf Capfinder. Frank heeft zich in aanvang goed verdiept in mijn wensen en doelstellingen, onder meer door gerichte vragen te stellen over mij en mijn bedrijf. Gedurende de ontwerpfase heeft hij goed uitgelegd welke voor- en nadelen bepaalde keuzes hebben. Vervolgens is hij uitstekend in staat gebleken om deze wensen om te zetten in iets moois. Ook na realisatie staat Frank altijd open voor overleg en aanpassing. Kortom: hij doet zijn uiterste best om de klant tevreden te stellen en dat lukt ‘m goed!”

INNOVERDER

Martijn Korremans, INNOVERDER INNOVERDER Voor de aanpassing van mijn bedrijfsnaam, een nieuw logo , huisstijl én nieuwe website heb ik een afspraak met Frank gemaakt. Het voelde direct goed. Frank is creatief, vindingrijk en denkt graag pro actief mee en neemt hiervoor de tijd. Hij is flexibel en komt tegelijkertijd ook nauwkeurig zijn afspraken na. Hij heeft een duidelijk idee en mening over ontwerp, tekst en beeld. Hierin is hij een fijne en professionele sparringpartner gebleken. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en natuurlijk met het opgeleverde resultaat!

NK Wielerweken 2017

Sandra Duits, NK Wielerweken, Loerbeek Voor de website van het NK Wielrennen 2017 waren we op zoek naar een webbouwer die het liefst lokaal actief was en verstand van zaken had! Zo zijn we terecht gekomen bij Frank van der Heijden. Omdat we wisten dat er in de aanloop veel op de site aangepast en aangevuld zou moeten worden, wilden we graag een site waar we zelf ook veel konden aanpassen en aanvullen. De vormgeving van de site was fris en dynamisch. De afstemming en samenwerking verliep uitstekend. Frank reageert en handelt super snel en secuur en als hij iets tegenkomt adviseert hij ook. Kortom, het was een prettige en waardevolle samenwerking, zeker voor herhaling vatbaar!

WorkHeroes

Esmée Meulenkamp, Leerdam Workheroes 'Voor mijn bedrijf WorkHeroes wilde ik een professionele website die exact de sfeer uitademde die ik voor ogen had: fris, dynamisch en sprankelend. Frank heeft precies aangevoeld hoe dat zou zijn en heeft me met alle geduld geholpen bij dit proces. Nog vaak krijg ik complimenten over de uitstraling. Ook hielp Frank mij bij het doorvoeren van deze huisstijl in mijn mail-layout en visitekaartje. Als ik vragen heb, kan ik altijd bij Frank terecht. Hij denkt altijd met me mee, werkt secuur en snel. Het is heel prettig om met zo’n professional te kunnen samenwerken!’

Blijvend Goed Gewicht

Ellen Teunissen, Loerbeek Ellen Teunissen Het is prettig samenwerken met Frank, naar aanleiding van de briefing maakt hij een perfecte vertaalslag naar een sterk logo, huisstijlontwerp en website met als resultaat een professionele uitstraling.

Active Vision

Willem Maatman, Duiven Willem Maatman Frank is een prima vent waar we al een aantal jaren mee samenwerken. Zijn kracht ligt in het snel ontwerpen van allerlei zaken, zoals logo's, websites, flyers, echt van alles. Hij heeft een uitermate goed gevoel voor compositie, hij is een echte 'master of composition'. Ook voor kleurgebruik heeft hij een feilloze intuïtie

Multi Offer

Richard Zweers, Zevenaar Richard Zweers Frank leren kennen als een persoon die serieus met zijn opdrachten omgaat. Meedenken is iets waar Frank in uitblinkt. Hij denkt gedegen na over de stappen die hij maakt. Frank zal altijd gaan voor het resultaat van de klant want die telt. Frank is zeer veelzijdig en zal ook zeker aangeven als de opdracht niet bij hem past. Dan ben je denk ik een goede ondernemen als je weet wat je eigen kwaliteiten zijn. Dus mocht je opzoek zijn naar een nieuwe huisstijl of website, Frank kan zich goed inleven in de wensen van de klant en heeft mij al verschillende keren verast met een mooi resultaat!

Patricia Febie, Yoga & Ayurvedische massage

Patricia Febie, Zevenaar Patricia Febie Mijn site was toe aan vernieuwing, maar wie kies je nou en hoe breng je dit over? Mijn gevoel ging uit naar “Timeless Design”.

Frank gaat met je in gesprek en ziet duidelijk waar het om gaat en wat je nodig hebt. Hij neemt de tijd voor je en is oprecht & betrokken. Dit maakt dat ik onze samenwerking als heel bijzonder heb ervaren.

De site is goed opgebouwd & overzichtelijk, waar ik op geheel eigenwijze en op een rustige manier naar voren mag komen.

In and Outside Coaching & Training

Hetty Bosman, Didam Hetty Bosman Frank van der Heijden van timeless design heeft de website gebouwd, inclusief lay-out voor mijn bedrijf In & Outside. Daar ik zelf mijn website wil bijhouden, zocht ik een site waarbij dit ook kan, zonder dat het al te ingewikkeld wordt. Met de website & CMS van Timeless Design lukt dat ook. En weet ik het even niet dan bel ik Frank op, die het mij dan even in begrijpbare taal uitlegt.

Wat me aanspreekt in het contact met Frank is, dat hij eindeloos geduld heeft voor welke vraag dan ook, dat hij alles doet om je vraag te begrijpen en daarna alles doet om het je zo uit te leggen dat je het begrijpt en er zelf mee aan de slag kan. Frank denkt ook mee met de lay-out en teksten van je site en geeft zijn visie erop. Meestal ben ik het dan ook met hem eens.

Wat ook een voordeel is van de website van Timeless Design, dat je hoog in google komt, omdat Frank ook een expert is met SEO.

Ook heb ik mijn bestaande logo laten restylen door Frank. Hij vraagt doelgericht wat je met je logo uit wilt stralen en wat je wel of niet mooi vind. Dan maakt hij een aantal voorbeelden, waar je al snel een keuze uit kunt maken.

Kortom voor zowel mijn logo ontwerp en website al met al een heel goede prijs en kwaliteitverhouding en een prettig contact.

Ciria, Praktijk voor Acupunctuur

Ciria Babini, Doetinchem Ciria Ik kan iedereen aanraden om de diensten van Frank in te roepen. Of het nu het ontwerpen van een logo, een nieuwe huisstijl of een website betreft. Via een kennis had ik gezien dat Frank een prachtige website voor deze persoon heeft gemaakt.

Ik had destijds een sterk verouderde website, die geen uitstraling had. In eerste instantie was ik afwachtend of Frank voor mij ook een mooi ontwerp kon maken. Dat mijn site zo stijlvol, mooi en prachtig zou worden had ik nooit durven dromen. De site draait nu 2 maanden en ik heb al veel complimenten gekregen.

Ook heb ik gemerkt dat er meer respons komt van potentiële clientèle. Er melden zich cliënten aan uit Lelystad, Emmeloord en andere delen van het land. Dit was voorheen niet. Het is heel prettig om met Frank samen te werken. Hij is heel deskundig, concreet en helder in zijn adviezen. Mijn wensen vertaalt hij direct door in het ontwerp, niets is hem teveel. Tijdens het proces van ontwikkelen denkt Frank voortdurend met je mee.

Ook adviseert hij je, geeft zijn eerlijke mening en goede feedback om het beste resultaat te bereiken. De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren. Het was mijn intentie om mijn website eerder klaar te hebben, echter vanwege tijdgebrek had ik helaas niet de mogelijkheid om teksten eerder aan te leveren. Frank legt geen tijdsdruk en geeft je alle tijd en benodigde ruimte. Zijn communicatie is prettig en snel.

Omdat ik erg tevreden was met het resultaat van de door hem ontwikkelde website, heb ik Frank ook benaderd om een nieuw logo en huisstijl te ontwerpen. Binnen een mum van tijd had hij een mooi creatief en stijlvol ontwerp bedacht. Ik ben bijzonder tevreden over de persoonlijke en professionele aanpak van Frank. Met mijn mooie website, prachtige logo en huisstijl onderscheid ik mezelf op een positieve en succesvolle manier van collega’s. Frank, bedankt voor het mooie en succesvolle resultaat!

Klusservice Markus

Mark van den Bedem, Soest Klusservice Markus Mijn website van klusservice markus was dringend aan vernieuwing toe, en ben toen op zoek gegaan naar een webdesigner die dit voor mij kon realiseren. Na veel speurwerk op internet kwam ik op de site terecht van Frank, die mij direct aansprak door zijn heldere communicatie en onderscheidende websites. Frank heeft mijn ideeën perfect weten te vertalen in een mooie vormgegeven website. Veel positieve reacties kreeg ik dan ook toen de site online ging. Frank, bedankt voor je prettige manier van werken en voor het resultaat van mijn website.

Ria Wegman

Ria Wegman, Zevenaar Timeless Design heb ik benaderd omdat ik een andere layout wilde voor mijn visitekaartjes en facturen. In overleg heb ik besloten om ook een nieuwe website te bouwen met dezelfde layout. Ik ben heel tevreden hoe alles geregeld is. Ik was zelf soms aan de late kant met afleveren, maar Frank had alles goed onder controle en ik kan iedereen Frank aanbevelen. Bedankt Frank

Globals At Work

Carolien Buijs, Amsterdam Het is heerlijk om met Frank samen te werken! Een samenwerking met Frank en Timeless Design wordt gekenmerkt door een hoogstaand service & delivery niveau. Frank ziet de essentie van je boodschap en gewenste uitstraling meteen. Middels enkele pointers vertaalt hij je wensen direct door in de communicatiemiddelen die je wilt creëren. Tijdens dit proces denkt hij continu met je mee en geeft goede feedback & tips om samen het allerbeste resultaat te bereiken. Zijn werkwijze wordt gekenmerkt door een hoge mate van deskundigheid, snelheid en flexibiliteit: hij schakelt en communiceert prettig en snel en voert aanpassingen snel en adequaat door. Binnen no time had hij een creatief ontwerp voor ons logo en flyers bedacht & uitgevoerd. Het is heel fijn om met Frank te werken en we zijn bijzonder tevreden over de unieke professionele aanpak, de persoonlijke benadering en natuurlijk het fantastische, succesvolle resultaat. Kortom: Frank is een kei in zijn vak & een cadeau om mee samen te mogen werken. Van harte aan te bevelen!

Tony DeAngelo

Tony DeAngelo, Antwerpen Daadwerkelijke aandacht kenmerkt de oprechte mens!
Ik schrijf niet zo snel een referentie, maar wie op zoek is naar kwaliteit, professionalisme, positieve feedback en een aangename samenwerking, dan kan ik slechts één adres aanbevelen: Timeless Design. Frank heeft mijn volledige huisstijl en mijn folders ontwikkeld. Niemand kwam hoegenaamd in de buurt van de kwaliteit en het design die ik voor ogen had... Frank kwam niet alleen in de buurt, hij overtrof mijn stoutste verwachtingen! Frank luistert met aandacht naar de behoefte van de klant, geeft zijn visie, denkt mee met de klant en levert professioneel werk. De samenwerking verloopt steeds uiterst prettig en vlot. Timeless Design kenmerkt zich door een onovertroffen vakkennis, een ongeëvenaarde kwaliteit en een aangename communicatie. "Hij houdt van mijn vak en dat ziet u terug in zijn werk..." Bekijk aandachtig de opbouw en het design van zijn website, logo en je merkt dat deze man zijn vak verstaat, zoals er maar weinigen dat doen. Daarom beveel ik Frank aan uit de grond van mijn hart...

Consolidated Services

Robbert Staal, Heteren Wij zijn zeer tevreden met het werk dat Frank voor ons verricht heeft. Frank heeft zich in het hele proces constant erg professioneel opgesteld en is duidelijk een expert in zijn vak. Hij denkt met je mee, komt met mooie ontwerpen en is snel en flexibel als het gaat om aanpassingen. Daarnaast is de prijs/kwalitetitsverhouding ook nog eens zeer goed. Timeless design is wat ons betreft zeker geen dertien in een dozijn bedrijfje dat zich met webdesign bezig houdt. In tegendeel, zijn persoonlijke benadering en de manier van werken heeft ons zeer bekoren en afgaande op contacten met andere webontwerpers is hij daarmee behoorlijk onderscheidend in de markt. Oftewel een reuze aanrader om met Frank te werken als je een website nodig mocht hebben !

On-premise2cloud

Pieter & Anita Hoendereken, Doetinchem "Ik hou van mijn vak en dat ziet u terug in mijn werk" is bij Timeless design geen loze kreet. Het werken met Frank is erg plezierig, hij geeft goede feedback en wendt zijn deskundigheid aan om samen tot goede resultaten te komen. Onze klanten geven allemaal positieve feedback op de sites die Frank voor ons heeft gemaakt. Daarom bevelen wij Frank van harte aan.

4 Faces Skin and Beautycare

Saskia de Kleyn, Doetinchem Wil je bij deze bedanken voor de prachtige website van 4 faces die je voor mij hebt gemaakt. Het is een genoegen om met je samen te werken en ben dan ook er blij met de site.Heb er al veel complimenten over gekregen! Ik vind de site mooi, modern en duidelijk en dat is ook wat ik van anderen hoor. Frank, nogmaals bedankt voor alles!!

Schoonheidssalon Ellen Bakker

Ellen Bakker, Velp Bedankt voor het realiseren van de prachtige website. Ik heb het bijzonder op prijs gesteld dat je mijn wensen en ideeën met veel geduld zo gerealiseerd hebt zoals ik het zelf voor ogen had. Ondanks het feit dat je niet thuis bent in de schoonheidssbrache heb je op professionele wijze er een eigentijdse en moderne website van gemaakt. Ik kan iedereen die van plan is ook een website te willen ontwikkelen aanraden jouw expertise en vakmanschap in te schakelen.

JEBE HRM Advies

Jos Engelsman, Zevenaar Zoals Frank meedenkt met jou als klant, zo wil je met iedereen zaken doen. Zonder zijn tips en adviezen hadden we onze website nooit succesvol kunnen ontwikkelen. Zijn snelle en accurate manier van werken is bovendien bewonderenswaardig, hij houdt de vaart er goed in en geeft jouw projecten de aandacht die ze verdienen. Een project blijft hierdoor nooit lang liggen, Frank zorgt ervoor dat het doorloopt. Bijzonder prettig om werk aan uit te besteden, je weet dat je de gewenste resultaten te zien krijgt.

Hairstyling Signature

Marianne Roelofs, Rheden De nieuwe website ontworpen door Frank is een verlengstuk geworden van mijn zaak. De uitstraling hiervan geeft goed weer hoe ik naar buiten wil treden. Bijzonder hoe dit in betrekkelijk korte tijd van samenwerking tot stand gekomen is.Dan heb je een goed gevoel van inlevingsvermogen wat een klant wil. Veel positieve reactie's hier al op gehad!Ook met de opzet van Twitter en Facebook ben ik enorm geholpen.En niet te vergeten de blijvende ondersteuning,dit neemt ook werk van mij als ondernemer uit handen.''

Hair Care Iris Melis

Iris Melis, Zevenaar Hair Care Iris Melis Via via kwam ik terecht bij Timeless Design. Frank luistert goed naar de behoefte van de klant en geeft dan ook tevens zijn visie op het te leveren product. Hij denkt met je mee betreft het product en portemonnee , hij reageert snel en levert een professioneel mooi product en geeft tips daar waar nodig.

De samenwerking verloopt snel en prettig en ik ben zeer tevreden met de diensten die Frank heeft geleverd!!

Restaurant Bikken

Ron & Barbara van Drooge, Doetinchem Restaurant Bikken Toen wij ons restaurant Bikken overnamen kwamen wij in contact met Frank.
Wij hebben hem gevraagd voor ons een goede kwaliteit homepage te maken en hem de vrijheid gegeven dit ook te doen naar zijn inzicht. Hij kwam in ons restaurant langs om de sfeer te proeven zodat hij dit weer kon weergeven op onze homepage. Allereerst waren de kosten verrassend laag en de geleverde kwaliteit hoog, maar de service gaat verder. Iedereen die horeca kent weet dat je altijd aan het rennen bent inspelen op de feestdagen en terras-weer. Frank rent met ons mee en komt altijd met de beste ideeën om ons restaurant onder de loep te brengen en dat lukt hem heel goed. Het stukje persoonlijk staat ook bij Frank hoog, zo kunnen we hem altijd bellen over computer problemen. Wij zijn niet technisch aangelegt maar Frank heeft altijd tijd en vind het geen probleem zijn deskundigheid met ons te delen.
We zijn blij met Frank en zijn ideeën.

AVZ Kantoor Doetinchem

Anita Hoenderken, Doetinchem AVZ Kantoor Ben ontzettend blij met mijn website die is gebouwd door Timeless Design, boven verwachting! Frank is zeer professioneel, accuraat en creatief.

Dynamic Cycle

Richard Zweers, Zevenaar Timeless Design heeft slechts enkele pointers nodig om een passend en goed ontwerp te maken wat perfect aansluit op de wensen en eisen.

Buitengoed de Panoven

Erna Kruitwagen, Zevenaar 2011 We hebben de afgelopen jaren nauw samengewerkt met Timeless Design en zijn zeer tevreden over het werk wat opgeleverd is.

VB Kerstbomen / Esso Zevenaar

Pieter Bisselink, Zevenaar 2010 Zeer correct en accuraat gereageerd op onze vragen en wensen van onze site. Zeker aan te bevelen voor mensen die een mooie site willen.

Seaplane B.V.

Peter Gieselaar, Nijmegen Timeless Design heeft onze website gebouwd en ons bedrijf daar door op een professionele en "onderscheidende wijze" weer op de kaart gezet.

Nordic Walking Zevenaar

George Kramer, Zevenaar Kenmerk van Timeless Design is snelle, flexibele sleutelklare oplossingen vanuit gedachten en wensen van de opdrachtgever.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring