Powerpoint presentatie Sjabloon

Een Powerpoint presentatie ontworpen in de stijl van uw bedrijf met uw logo, kleuren en mooie visuals? Dan is een Powerpoint sjabloon de oplossing

De kracht van een mooie Powerpoint presentatie

Een Powerpoint presentatie is in de meeste gevallen onmisbaar als je een verhaal, groot of klein, technisch of simpel, goed wil laten overkomen. Echter, de meeste sjablonen die standaard beschikbaar zijn passen vaak niet bij de stijl van uw bedrijf. Vaak ben je zelf een tijdje bezig met het veranderen van kleuren, het plaatsen van je logo of een plaatje erin te slepen.

Een Powerpoint Sjabloon kan hier een oplossing zijn en uw presentatie een flinke visuele boost geven. Je luisteraars beoordelen je immers niet alleen op je verhaal, maar ook op wat ze zien. Een mooie presentatiesjabloon in de stijl van uw bedrijf is de perfecte oplossing.

Je ontvangt het bestand als een sjabloonbestand, waarbij je bij het opslaan nooit bang hoeft te zijn dat je het sjabloon aanpast, beschadigd of verwijdert. 

Elke slide wordt ontworpen

In een presentatiesjabloon worden alle slides als diamodel opgemaakt. Dat wil zeggen dat als je een nieuwe slide toevoegt aan je Powerpoint, of dit nu een standaard dia/slide is, of eentje met een speciale indeling, zoals met 2 kolommen, gedraaid of een indeling met een afbeelding, elke slide heeft dezelfde uitstraling en opmaak.

Het sjabloon bevat globaal 2 templates: De voorkant en vervolgslides. Het sjabloon krijgt een mooie voorkant verrijkt met natuurlijk het logo, mooie visuals en een achtergrondafbeelding. Alle vervolgslides krijgen subtiele visuals, het logo en genoeg ruimte om de presentatie te vullen. 

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me