Presentatiemappen

Indien je een soort bedrijf bent dat graag meerdere flyers, folders of documenten wil achterlaten bij klanten op een professionele manier, dan is een presentatiemap de beste optie.

Ontwerp van presentatiemappen

Het grote voordeel van een presentatiemap is je de mogelijkheid hebt om op een professionele manier meerdere documenten of flyers achter te laten. Daarbij hebben de presentatiemappen ook uitsnede waar je een visitekaartje in kan achterlaten.

De kracht van een presentatiemap is dat mensen eerder geneigd zijn deze netjes op te bergen ipv tussen de papier te laten liggen. Hierdoor blijf je dus veel beter opvallen. Het is perfect voor offertes met veel pagina's of als je de klant meerdere flyers en/of folders van je dienstverlening wilt meegeven. Je kunt bij de presentatiemappen kiezen tussen 2 diktes en dus perfect aansluiten op je wensen.

Een presentatiemap is de beste manier om meerdere documenten als één geheel te overhandigen aan je klanten en tegelijkertijd beter op te vallen.

Wellicht het grootste voordeel...

Alle onderdelen van een presentatiemap kunnen worden bedrukt. Dus naast een mooie voorkant en achterkant met je bedrijfslogo en huisstijl, kun je ook de binnenkant bedrukken.

Zo heb je ruimte om bijvoorbeeld een stukje over het bedrijf te vertellen en zo informatie te geven over de krachten van je bedrijf, maar je kan ook eventueel een opsomming geven van eventuele andere services, diensten en producten.

Zo kun je de presentatiemap dus ook als extra promotie gebruiken. Het is als het ware een map en folder in één.

Prijzen en mogelijkheden

Natuurlijk is elke situatie en aanvraag uniek en heeft elk ontwerp ook verschillende wensen en eisen. Ik maak daarom graag een prijs op maat op basis van je wensen, zodat je nooit teveel betaald en precies krijgt wat je wilt. Hieronder vind je verschillende prijsschattingen voor diverse ontwerpmogelijkheden. Heb je een unieke aanvraag? Neem dan altijd eerst contact met mij op.
Ontwerpmogelijkheden
Vanaf
Standaardmappen
Unieke opmaak, afbeelding & fotobewerking en illustraties. Per ontwerp
125 - 200 euro
Presentatiemappen met speciale opmaak
Voor speciaal drukwerk of drukwerk met speciale laklagen. Keuze uit 1-2 concepten.
200-250 euro
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en drukwerkkosten.

Presentatiemappen laten drukken?

Naast het ontwerp van presentatiemappen help ik bedrijven ook bij het regelen van het drukwerk. Het bestellen kan soms ingewikkeld zijn. De drukker biedt veel opties zoals soort bedrukking, dikte en gewicht van het papier en speciale afwerkingen zoals mat of hoogglans laminaat. Ik help bedrijven met het bestellen van het drukwerk en adviseer hierbij welke keuzes het best passen bij de situatie. Ik regel de bestelling, de communicatie en de bezorging. In veel gevallen treed ik ook op als tussenpersoon. Mocht de drukker een fout hebben gemaakt, dan los ik alles op en zorg ik ervoor dat een herdruk geregeld wordt, zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me