Promotiemateriaal

Ontwerp van promotiemateriaal zoals tassen, t-shirts, mokken, pennen en ballonnen.

Ontwerp van merchandise

Ik help bedrijven bij het ontwerp van verschillende soorten merchandise. Voornamelijk promotiemateriaal dat je tijdelijk gebruikt of bijvoorbeeld weggeeft als goodie tijdens beurzen en/of evenementen.

Denk hierbij aan tasjes, pennen, ballonnen of mokken. Maar het kunnen mondkapjes met je eigen logo zijn of iets als boekenleggers en deurhangers.

Je krijgt altijd goed advies over de mogelijkheden en kosten van het drukwerk en je krijgt altijd keuze uit meerdere ontwerpen.

Wist u dat? Mokken, kalenders en pennen zijn de meest gekozen promotiemateriaal dat in het mkb wordt gegeven aan klanten. 

Voor je klanten of voor jezelf?

Je ziet steeds vaker dan bedrijven hun klanten een giftbag of goodiebag sturen. Dit zie je al vaker op beurzen en evenementen maar je ziet het steeds vaker ook bij de verkoop van product, abonnement of na de ondertekening van een offerte.

Mokken, kalenders en pennen zijn de meest gekozen promotiemateriaal. Dit zijn namelijk dingen die mensen dagelijks gebruiken. Een kalender is altijd handig en wordt vaak op het bureau neergezet of even snel ergens opgehangen. Niemand heeft genoeg pennen en een leuke mok? Wie wil dat nu niet. Voor minder dan 10 euro heb je al een leuke (kleine) giftbag, maar... wie zegt dat je het niet stiekem voor jezelf mag gebruiken?

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me