Rollup banners en beurspromotie

Voor een professionele presentatie en uiterlijk op een beurs of evenement zijn rollup banners en andere beurs gerelateerde promotiemateriaal natuurlijk onmisbaar.

Rollup banner ontwerp

Ik ontwerp op maat gemaakte rollup banners voor bedrijven die hun exposure willen vergroten op beurzen, evenementen en andere exposities. Een rollup banner, ook soms rolbanner of rollerbanner genoemd, is een oprolbare spandoek die u gemakkelijk kunt uitschuiven en gebruiken als eyecatcher.

Perfect om je missie en visie van uw bedrijf of product weer te geven, of een opsomming te maken van je sterkste punten (USP) of simpelweg om het publiek te informeren. Ik zorg dat je kan kiezen uit meerdere ontwerpen en regel daarna het drukwerk. De rollup banner krijg je binnen enkele werkdagen geleverd in een handige case en draagtas.

Tip:  Doordat veel mensen staan of lopen langs een rollup banner, is in de meeste gevallen alleen het bovenste gedeelte goed zichtbaar. De perfecte plek voor iets dat goed moet opvallen. Zoals een belangrijke tekst of het logo.

Presentatiewanden en presentatiedesks / statafels

Heb je een eigen beursstand en wil je alles echt professioneel aanpakken, dan kun je naast een rollupbanner ook kiezen voor groot formaat presentatiewanden en bijpassende statafels voor het personeel.

Zo zorg je dat je echt opvalt tussen en trek je ongetwijfeld meer publiek aan. Presentatiewanden kunnen op elk gewenst formaat geleverd worden. Vraag aan de beursorganisatie het formaat en alles wordt perfect op maat geleverd. 

Overige beurs promotiemateriaal

Natuurlijk heb je ook ander soort promotie nodig dat je de bezoekers kunt meegeven. Naast een stapeltje visitekaartjes moet je ook paraat staan met eventuele flyers en folders indien je met iemand gesproken hebt die geïnteresseerd is. Of ga een stapje verder met tasjes, stickers, usb-sticks of goodiebags.

Ik help bedrijven met alle soorten promotiemateriaal die ze nodig hebben bij een beurs, presentatie, evenement of expositie. Ik regel het ontwerp en regel het drukwerk.

Prijzen en mogelijkheden

Natuurlijk is elke situatie en aanvraag uniek en heeft elk ontwerp ook verschillende wensen en eisen. Ik maak daarom graag een prijs op maat op basis van je wensen, zodat je nooit teveel betaald en precies krijgt wat je wilt. Hieronder vind je verschillende prijsschattingen voor diverse ontwerpmogelijkheden. Heb je een unieke aanvraag? Neem dan altijd eerst contact met mij op.
Ontwerpmogelijkheden
Vanaf
Roll-up banner
Alle soorten formaten. Keuze uit 2 ontwerpen
75 - 100 euro
Presentatiewanden / tafels
Alle soorten formaten. Keuze uit 1-2 concepten. Afhankelijk van hoeveelheid drukvlakken.
75 - 150 euro
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en drukwerkkosten.

Ook het drukwerk regelen?

Naast het ontwerp help ik bedrijven ook bij het regelen van het drukwerk. Het bestellen kan soms ingewikkeld zijn. De drukker biedt veel opties zoals soort bedrukking, dikte en gewicht van het papier en speciale afwerkingen zoals mat of hoogglans laminaat. Soms wil je zelfs UV en/of waterbestendige drukwerk.

Ik help bedrijven met het bestellen van het drukwerk en adviseer hierbij welke keuzes het best passen bij de situatie. Ik regel de bestelling, de communicatie en de bezorging. In veel gevallen treed ik ook op als tussenpersoon. Mocht de drukker een fout hebben gemaakt, dan los ik alles op en zorg ik ervoor dat een herdruk geregeld wordt, zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me