Designs voor Social Media Accounts

Hulp bij het opzetten van social media kanalen en het bedenken van een social media plan

Ik help beginnende bedrijven met het opzetten van social media accounts. Dit betekend dat ik ze help bij het aanmaken van de social media accounts en het inrichten met de juiste informatie, avatar en cover design. Daarnaast ontwerp ik ook post-templates en maak ik op maat gemaakte social-media-planners voor het gehele jaar.

Het professioneel inrichten van een social media account

Social media accounts is voor de meeste bedrijven simpelweg een must geworden. Het is een extra kanaal / manier om in contact te komen met je klanten. Echter, heeft niet iedereen de technische kennis of simpelweg zin en tijd om deze accounts aan te maken, te vullen en mooi op te maken.

Ik help bedrijven die hulp nodig hebben bij het inrichten van social media accounts. Of dit nu een zakelijke FaceBook pagina, Linkedin- of een Twitteraccount is. De accounts worden aangemaakt, volledig ingericht met avatar, cover en informatie. Zodra alles klaar is, neem je het stokje over. Makkelijk toch?

Post designs voor eigen gebruik

Nu je een eigen social media account hebt is het tijd om regelmatig wat te plaatsen. Ondertussen ben je al meer bekend met social media en weet je dat een bericht / post met een afbeelding simpelweg veel beter opvalt en bekeken wordt dan eentje zonder foto. Het mooiste is natuurlijk dat deze foto's in stijl van het bedrijf zijn, verrijkt met het bedrijfslogo, kleuren en huisstijl elementen.

Ik maak social media post designs, ook wel post templates genoemd. Dit zijn voor opgemaakte designs waar je alleen de tekst en afbeeldingen hoeft te vervangen. Enorm handig als je qua uiterlijk je social media kanaal een boost wilt geven, zonder zelf moeilijke technische kennis te hoeven aanleren.

"Ik moet ik nu iets op social media zetten, het is te veel lang stil op mijn kanaal, maar heb echt geen enkel idee wat ik moet delen!"

Een social media plan / planning voor het gehele jaar

De situatie: 'Ik moet ik nu iets op social media zetten, het is te veel lang stil op mijn kanaal, maar heb echt geen enkel idee wat ik moet delen!' is een probleem waar heel veel ondernemers mee zitten. In de meeste gevallen is het onderhouden van social media iets dat je tussendoor wilt doen. Je wilt immers je focussen op je core-business.

Een handig idee voor dit is een 'Social Media Plan'. Hierin bepaal je voor het hele jaar wanneer je welke berichten op social media gaat plaatsen. Door middel van een kalender, een overzicht van verschillende soorten post, een flink stuk voorbereidde designs en content bereid je in een korte tijd een heel jaar social media onderhoud voor. Hiermee voorkom je stiltes, is het veel makkelijker social media te beheren en sterker nog, elk jaar kan je het enigszins herhalen.

De eerste stap om social media onder de knie te krijgen

Voor bedrijven en ondernemers die 'casual' de social media goed willen oppakken zonder extreme marketing technieken, analyses en advertising is dit een geweldige manier en een hele goede eerste stap om social media onder de knie te krijgen. Door middel van een kort interview krijg ik inzicht in welke type berichten voor social media voor jou interessant zijn en krijg je van mij een compleet uitgewerkt kalenderjaar met post-momenten die je kunt volgen. Dit in combinatie met een Post-design pakket is de perfecte start om het professioneel op te pakken.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me