U bevindt zich hier: Home » Sponsering

Een steenje bijdragen

Heeft u een goed doel en zoekt u een webdesigner die u hierbij kan ondersteunen? Dan wil ik u graag hierin helpen.
Als ik u kan helpen door middel van het leveren van diensten zoals een website, logo-ontwerp of hulp bij drukwerk draag ik graag een steentje bij.

NK Wielerweken Montferland 2017

Het NK Wielrennen in het Montferland is het evenement waarmee de gemeente zich op de kaart zet, zich in alle schoonheid toont, ambitie uitstraalt. Het is de plek waar bedrijven zich kunnen profileren, waar ze trots kunnen tonen dat ook zij deel uitmaken van deze regio en dus ook van dit evenement. Meer info: NKmontferland.nl/
Timeless Design heeft voor NK Wielrennen 2017 kosteloos website ontworpen, gebouwd en onderhouden

8erhoek Trial 2016

Een trailrun over de motorcrossbaan de Heksenplas in Hummelo. Voor kinderen en volwassenen de kans om te bewijzen dat ze echte bikkels zijn! Alle opbrengsten gaan naar het KWF Kankerbestrijding Meer info: www.8erhoektrail.nl
Timeless Design heeft voor 8erhoek Trial het logo ontwerpen, de website ontworpen en ontwikkeld.

Samenloop voor Hoop de Liemers 2016

SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Meer info: samenloopvoorhoop.nl/deliemers
Timeless Design heeft voor Samenloop voor Hoop de Liemers kosteloos website onderhouden

Red de Aarde

Red de Aarde bestaat uit Tim & Ivi Huijsmans, 15 & 13 jaar en zijn gek op de natuur. Zij vinden het dan ook dat we samen goed moeten zorgen voor onze mooie planeet. Dit willen ze door om een positieve manier onze boodschap te verkondigen. Daarom hebben zij ook deze organisatie opgericht. Met deze organisatie willen wij zorgen voor een beter milieu, het behoud van de natuur en de dieren. Meer info: http://www.reddeaarde.org/ Timeless Design heeft voor Red de Aarde kosteloos diverse flyers ontworpen om zo Tim & ivi te helpen met hun werkzaamheden.

Didammers Helpen

Iedereen zal ondertussen wel op de hoogte zijn van het verschrikkelijke ongeval dat op 19 september 2013 in Didam is gebeurd. Door een explosie zijn twee jongens hun ouders, maar ook hun huis en spullen kwijt. Natuurlijk kunnen wij dit leed niet van ze afnemen, maar wij kunnen ze wel een helpende hand bieden. Timeless Design heeft in samenwerking met Gepkens Internetdiensten een klein steentje kunnen bijdragen door een logo en het webdesign aan te bieden.

Marathon voor Niels

De Zevenaarse Niels Raasing is ernstig ziek. Om hem een hart onder de riem te steken organiseert Dynamic Cycle samen met een aantal ondernemers, waaronder Timeless Design, een 'Marathon voor Niels'. Op 23 april 2011 hebben alle deelnemers vijf uur lang gespint. De opbrengst kwam ten goede aan de Ronald McDonald stichting.

Driving for Kika

Driving for kika had slechts 1 doel voor ogen, namelijk: geld inzamelen voor het KIKA Fonds. Door mee te doen aan de Arctic Challenge Race heeft Driving for Kika 11.000 euro kunnen ophalen. Timeless Design heeft de website & logo ontworpen en heeft tijdens de race de website up-to-date gehouden met een dagelijks dagboek.

Aanmelden als Goed Doel

Heeft u een goed doel waarbij ik een bijdrage kan leveren? Neem dan contact op.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring