U bevindt zich hier: Home » Over Timeless Design

Gepassioneerd specialist in websites & vormgeving

Ik ben Frank van der Heijden (36 jaar), eigenaar van Timeless Design, webdesigner, webdeveloper, programmeur, animator, all-round vormgever, fotobewerkingspecialist, zoekmachinespecialist en Google Fanaat.

Ruim 21 jaar geleden raakte ik gefascineerd door het internet en ben sindsdien actief in het ontwerp en de techniek achter websites. Na mijn HBO studie Communicatie & Multimedia Design, enkele fantastische stages, werkervaring op diverse geweldige locaties stond ik klaar om voor mezelf te beginnen. In 2009 heb ik ervoor gekozen om mijn eigen bedrijf te beginnen onder de naam Timeless Design.

Al zeker 19 jaar help ik bedrijven als freelancer met websites, vormgeving, drukwerk, en maatwerk oplossingen, en als het aan mij ligt zal dit nog een lange tijd duren voordat mij dit zal gaan vervelen. Na ruim 100 website- en drukwerkprojecten heb ik nog steeds de passie en enthousiasme die ik had toen ik net begon. Ik hou van mijn vak en dat ziet u terug in mijn werk.

Het gevecht tegen vakjargon en ingewikkelde technieken.

Ik ben van nature een nuchter en realistisch persoon en ik erger mijzelf enorm aan alle ingewikkelde informatie en situaties die men in het leven voorgeschoteld krijgt.

Ik heb bedrijven zien investeren in internetdiensten waarvan mijn haren recht overeind kwamen te staan. De klant had totaal geen idee waarom ze eigenlijk de investering moesten doen. Deze situatie inspireerde mij klanten te helpen uit deze doolhof van mogelijkheden en techniek. Het is voor mij een vereiste geworden mijn klanten dusdanig te informeren dat al hun vragen op een duidelijke en gemakkelijke manier worden beantwoord.

Ik geef mijn klanten een helder en duidelijk verhaal zonder moeilijke en technische vaktermen. Alle investeringen worden toegelicht en dit word als zeer aangenaam ervaren. Ik zie het voor mijzelf als vereiste om de klant tevreden te houden, en als ik hiervoor meer tijd moet investeren "to walk an extra mile" dan heb ik dat er graag voor over.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring